Ο Γιαννόπουλος φόρεσε το «30» του Κάρι κι έστειλε το Μαρούσι στους ομίλους του Europe Cup (vid)

Ο Γιαννόπουλος φόρεσε το «30» του Κάρι κι έστειλε το Μαρούσι στους ομίλους του Europe Cup (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 22:39 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 26.09.2024

Μάλλον η αλλαγή του αριθμού στη φανέλα του Χάρη Γιαννόπουλου του έφερε γούρι και ώθηση για να οδηγήσει το Μαρούσι στην πρόκριση στο Europe Cup.

Πανηγυρική πρόκριση για τους ομίλους του Europe Cup πήρε το Μαρούσι, το οποίο έκανε δεύτερο... περίπατο κόντρα στην Πέγια, αφού επικράτησε με σκορ 106-81 ως φιλοξενούμενο στον Άγιο Θωμά.

Δύο στα δύο έκαναν οι Μαρουσιώτες κόντρα στην ομάδα από το Κόσοβο και οδηγήθηκαν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης 14 χρόνια μετά. Είχε περάσει πολύς καιρός κι όπως φαίνεται η ευρωπαϊκή πορεία είχε λείψει στην ομάδα των βορείων προαστίων που είδε τον Χάρη Γιαννόπουλο να... λάμπει και να την παίρνει από το χέρι οδηγώντας τη στην πρόκριση.

Ο 35χρονος φόργουορντ απέδειξε στον επαναληπτικό αγώνα πως ακόμη το λέει η καρδούλα του, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους ευστοχώντας σε 7 από τα 9 τρίποντα που επιχείρησε. Θα έλεγε κανείς πως ντύθηκε... Στεφ Κάρι και όποιος το σκεφτεί θα είναι απόλυτα εύστοχος, μιας και ο ίδιος ο Χάρης Γιαννόπουλος με την τεράστια πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, επέλεξε φέτος να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «30» τιμής ένεκεν του κορυφαίου γκαρντ στον κόσμο.

Μάλιστα, ο φροντιστής της ομάδας του Αμαρουσίου, Μιχάλης Κοντός, δεν σταμάτησε να τον ρωτά για να το επιβεβαιώσει πριν την παραγγελία, αφού ο Γιαννόπουλος αποφάσισε να αποχωριστεί το νούμερο «31» μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και όπως φάνηκε όχι μόνο του βγήκε σε καλό, αλλά αποτέλεσε γούρι και ίσως να τον έκανε να μπει στα παπούτσια του «πολεμιστή» των Ουόριορς με τον δικό του φυσικά ξεχωριστό τρόπο.