Μαρούσι: Ο Ντουμπουγιά προσγειώνεται στην Αθήνα και πάει κατευθείαν στο Καρπενήσι για την προετοιμασία
i

© photo by Getty Images / Ideal Images

Μαρούσι: Ο Ντουμπουγιά προσγειώνεται στην Αθήνα και πάει κατευθείαν στο Καρπενήσι για την προετοιμασία

Γιώργος Γαβριλάκης 10:31 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 14.08.2024

Ο Σέκου Ντουμπουγιά αναμένεται σήμερα Παρασκευή (8/9) στην Αθήνα, εκεί θα συναντήσει τους ανθρώπους του Αμαρουσίου που θα τον μεταφέρουν στο Καρπενήσι για να γνωρίσει τους νέου του συμπαίκτες και να προπονηθεί μαζί τους - Ακολουθεί μία προσθήκη ξένου περιφερειακού για τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων.

Το Μαρούσι έχει ανεβάσει την ταχύτητα με την οποία διαμορφώνει το ρόστερ του για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ έχει ανεβάσει και το επίπεδο των διεκδικήσεών του. Ειδικά με την απόκτηση του Σέκου Ντουμπουγιά και την προοπτική που δημιουργεί παρουσία του, η σημαντική αναβάθμιση αναμένεται να συνεχιστεί. 

Προς το παρόν πάντως, περιμένουν τον 22χρονο φόργουορντ από την Γουινέα και No 15 στο ΝΒΑ Draft του 2019 (Ντιτρόιτ Πίστονς) να φθάσει στην Αθήνα και στη συνέχεια να μεταβεί στο Καρπενήσι εκεί όπου έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου των Βορείων Προαστίων. 

Ο Ντουμπουγιά, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (8/9) αναμένεται να έχει μεταφερθεί στην πόλη της Ευρυτανίας και να ξεκινήσει κατευθείαν την προσαρμογή του στα δεδομένα του Αμαρουσίου. Ο νεαρός αθλητής, είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη Γαλλία (Ποϊτιέρ, Λιμόζ), αλλά πήγε στις ΗΠΑ το 2019 στα 18 του και τώρα επιστρέφει και πάλι στην Ευρώπη. 

Ο απολογισμός του Τσενκ για τον Παναθηναϊκό - «Δουλέψαμε τη χημεία μας, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»
EUROLEAGUE

22:28 - 07.09.2023

Ο απολογισμός του Τσενκ για τον Παναθηναϊκό - «Δουλέψαμε τη χημεία μας, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Γιλντιρίμ Τσενκ, μίλησε για το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Τσεντεβίτα και γενικότερα την προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους «κιτρινόμαυρους» σε αυτή τη νέα προσπάθειά τους, μαζί με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τον Χάρη Γιαννόπουλο, ενώ έχουν αποκτηθεί και οι Στεφάν Πένο και Αϊζέια Όσμπορν. Θα ακολουθήσει άλλη μία προσθήκη ξένου γκαρντ, ενώ ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ομάδα του κόουτς Γιώργου Σκαραφίγκα είναι και ο νεαρός Αλέξανδρος Νικολαΐδης. 

Tags: