Σανόγκο: «Μπορώ να γίνω η ψυχή και η καρδιά του Αμαρουσίου» (vid)

Ισμαέλ Σανόγκο

Σανόγκο: «Μπορώ να γίνω η ψυχή και η καρδιά του Αμαρουσίου» (vid)

Sportal newsroom 18:24 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 28.08.2024

Ο Ισμαέλ Σανόγκο μίλησε για τις πρώτες μέρες του ως παίκτης του Αμαρουσίου και αναφερόμενος στα βασικά χαρακτηριστικά του τόνισε πως μπορεί να γίνει η ψυχή και η καρδιά της ομάδας του Νίκου Βετούλα.

Όσα είπε ο Ισμαέλ Σανόγκο στην επίσημη σελίδα του Αμαρουσίου:

Για τους λόγους που πήγε στο Μαρούσι: «Ένας σημαντικός λόγος που ήρθα στο Μαρούσι ήταν ότι ένιωσα ότι το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη όχι μόνο στην αμυντική μου ικανότητα αλλά και στο τι θα μπορούσα να προσφέρω στην άλλη πλευρά του παρκέ και επίσης υπήρχε πολλή αγάπη από την πλευρά μου και πως το όραμα που έχουν για το παιχνίδι μου».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Η πρώτη εντύπωση από το περιβάλλον είναι πραγματικά, πραγματικά οργανωμένοι και όλοι φαίνονται σαν μια πραγματικά στενή, δεμένη οικογένεια. Και η δομή εδώ φαίνεται πολύ καλή και πολύ οργανωμένη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ένα από τα σπουδαία στοιχεία του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η αγωνιστική κατάσταση και το πόσο καλός είναι ο ανταγωνισμός από την κορυφή έως τη βάση. Αισθάνομαι ότι όλοι ανεξάρτητα από το ποια είναι η ομάδα παίζουν εξαιρετικά σκληρά και είναι εξαιρετικά αθλητικοί. Και αυτό είναι κάτι που ως παίκτης μου αρέσει».

Για το τι περιμένει από την ομάδα: «Αυτό που περιμένω από τους νέους μου συμπαίκτες είναι αυτό ακριβώς που περιμένω από τον εαυτό μου, να παίξω σκληρά. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι το προπονητικό επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά για να μας βάλει όλους μαζί. Και επίσης όλοι εδώ είναι υπέροχοι χαρακτήρες. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για κάθε ομάδα».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης: «Ως παίκτης ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η επιμονή μου. Θεωρώ ότι μπορώ να γίνω η καρδιά και η ψυχή της ομάδας. Κάνω τους συμπαίκτες μου να ξεσηκώνονται και μόνο με την επιθετικότητά μου και το πόσο σκληρά παίζω».

Για το παρατσούκλι του και το χόμπι που έχει: «Δεν έχω κάποιο ψευδώνυμο. Οι άνθρωποι με αποκαλούν Ις, από το Ισμαήλ. Δεν έχει σημασία. Δεν έχω κάποιο παρατσούκλι. Και χόμπι, μου αρέσει πολύ να διαβάζω. Διαβάζω πολλά βιβλία και μου αρέσει πολύ. Δεν θα το θεωρούσα σαν χόμπι, αλλά μου αρέσει να βγαίνω έξω και να παίρνω την κόρη μου και να βρίσκομαι με την οικογένειά μου σε νέα μέρη».