Βετούλας: «Το Περιστέρι ήταν πιο φρέσκο και κέρδισε δίκαια»

Νίκος Βέτουλας

i

© Intime

Βετούλας: «Το Περιστέρι ήταν πιο φρέσκο και κέρδισε δίκαια»

Ευτυχία Οικονομίδου 20:23 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 19.10.2024

Ο Νίκος Βέτουλας μίλησε για την ήττα του Αμαρουσίου μέσα στην έδρα του απέναντι στο Περιστέρι τονίζοντας πως ήταν δίκαιη η νίκη και πως οφειλόταν στην κούραση των παικτών του.

Το Περιστέρι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 73-79 και τον Βαγγέλη Ζούγρη να συμβάλλει τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του κόουτς Λιμνιάτη, αφού κατέγραψε φοβερή επίδοση με 24 πόντους (10/11 εντός πεδιάς, 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ και 3 τάπες. 

O Νίκος Βέτουλας μετά το φινάλε της αναμέτρησης μίλησε για το αποτέλεσμα κρίνοντάς το δίκαιο και τονίζοντας πως οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν χωρίς ενέργεια, το Περιστέρι ήταν πιο φρέσκο, κέρδισε δίκαια. Γενικά προσπαθήσαμε να βάλουμε και δύο νέους παίκτες χωρίς καθόλου χρόνο προπόνησης και όπως είδατε ήταν δύσκολο, μπερδευτήκαμε. Ήταν επιβεβλημένο το ροτέισον, ήταν μεγάλο ταξίδι, υπήρχε κούραση, και όπως είδαμε έστω και στο τελευταίο δεκάλεπτο τα παιδιά μπόρεσαν να βοηθήσουν. Είναι η δεύτερη ήττα που κάνουμε στην έδρα μας, δεν είναι ότι καλύτερο, μας φέρνει λίγο πίσω. Θα δούμε στη συνέχεια».