Μετά τον Ρέινολντς το Μαρούσι παίρνει και τον Τανούλη!
i

©InTime

Μετά τον Ρέινολντς το Μαρούσι παίρνει και τον Τανούλη!

Γιάννης Πάλλας 18:57 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 20.07.2024

Ο Γιώργος Τανούλης αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη κίνηση ενίσχυσης του Αμαρουσίου κοντά στο καλάθι

Η ενίσχυση του Αμαρουσίου για τη νέα χρονιά δεν σταματάει στον Κάμερον Ρέινολντς που ανακοίνωσε η ομάδα των «βορείων προαστίων» το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7), αλλά θα συνεχιστεί με τον Γιώργο Τανούλη!

Ο σέντερ του Ολυμπιακού αναμένεται να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελίξει το ταλέντο του.

Έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να αναπτύξει τις ικανότητες του στο παρκέ και οι «ερυθρόλευκοι»» θεωρούν το Μαρούσι μια καλή επιλογή για να πάρει το χρόνο του.

Ο Γιώργος Τανούλης έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, γεγονός που σημαίνει ότι μετά τον δανεισμό του, το 2025, θα έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Μια σεζόν στο Μαρούσι με ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα, θα μπορέσει να τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο, προκειμένου στο άμεσο μέλλον να παλέψει ώστε να έχει ένα σημαντικό ρόλο στη «φροντ- λάιν» του Ολυμπιακού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιώργος Τανούλης αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, έχοντας 2.4 πόντους σε 6 λεπτά ανά αγώνα.

Η πιο σημαντική στιγμή του την περσινή σεζόν ήταν στη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο, όπου ο διεθνής σέντερ είχε 8 πόντους με 2/3 τρίποντα και 1/1 δίποντο.

Στο Μαρούσι ο Τανούλης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στη θέση «»5», αλλά και στο «4», καθώς έχει όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σ’ ένα παίκτη που θα μπορεί να καλύψει με ευχέρεια και τις δυο θέσεις στη ρακέτα.