Μαρούσι: Παρελθόν οι Ξύδας, Παπαγεωργόπουλος και Σταυρακούκας

Μαρούσι: Παρελθόν οι Ξύδας, Παπαγεωργόπουλος και Σταυρακούκας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:58 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 14.08.2024

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τους Παύλο Ξύδα, Γιάννη Παπαγεωργόπουλο και Βασίλη Σταυρακούκα.

Τρεις παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην άνοδο του Αμαρουσίου στην Stoiximan Basket League αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα οι Παύλος Ξύδας, Γιάννης Παπαγεωργόπουλος και Βασίλης Σταυρακούκας έγινε γνωστό πως δεν συνεχίζουν τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων.

Οι δύο πρώτοι ήταν καθοριστικοί στα δύσκολα χρόνια του Αμαρουσίου, παίζοντας στην ομάδα από την εποχή της Γ' Εθνικής, ενώ ο τρίτος ενσωματώθηκε τελευταίος στην ομάδα και συνέβαλε και εκείνος τα μέγιστα στην άνοδο.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που η ανακοίνωση ξεκινά με την φράση «για πάντα στην καρδιά μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Παύλο Ξύδα, Γιάννη Παπαγεωργόπουλο και Βασίλη Σταυρακούκα. Τρεις αθλητές που που είχαν καθοριστική συνεισφορά στην ιστορική περσινή πορεία, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του τίτλου της Elite League και την επιστροφή στην Α1 μετά από 11 χρόνια.

Τρεις αθλητές οι οποίοι με την παρουσία τους κόσμησαν την ομάδα μας, όχι μόνο με την αγωνιστική συνεισφορά τους, αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα τους και την συμπεριφορά τους. Ο Παύλος Ξύδας ως αρχηγός και ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος συνέδεσαν το όνομά τους με τα δύσκολα χρόνια και υπήρξαν σημείο αναφοράς σε αυτή την αξέχαστη διαδρομή. Στην πορεία της. προστέθηκε ο Βασίλης Σταυρακούκας ό οποίος έγινε μέλος αυτής της οικογένειας που πρόσφερε αξέχαστες στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα λόγια περισσεύουν. Για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας – και οι τρεις- θα είναι κάτι παραπάνω από αθλητές. Θα έχουν, για πάντα, μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Το Μαρούσι θα είναι πάντα το σπίτι τους. Τους ευχαριστούμε γιατί με το παράδειγμά τους επιβεβαίωσαν αυτό που ανέκαθεν πρεσβεύουμε: οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω από οποιαδήποτε μορφή επαγγελματικής συνεργασίας. Τους αγαπάμε, νοιαζόμαστε γι αυτούς και τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς, δυνατοί κι ευτυχισμένοι στην συνέχεια, τόσο της ζωής όσο και της καριέρα τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λέμε “αντίο”, αλλά “στο επανιδείν”.

Ποιος είναι ο Αχμέντ Χιλ που έβαλε 40 πόντους στην ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:59 - 10.12.2023

Ποιος είναι ο Αχμέντ Χιλ που έβαλε 40 πόντους στην ΑΕΚ

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ήταν ένας παίκτης που ήθελε να βρει τη δική του θέση στη λάμψη. Στο κλειστό των Λιοσίων όμως απέδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από ένας γκαρντ της σειράς. Το Sportal παρουσιάζει το... λαβράκι των 42 χιλιάδων, τον Αχμέντ Χιλ, που απέναντι στην ΑΕΚ σταμάτησε στους 40 πόντους, χαρίζοντας μια μοναδική μπασκετική παράσταση.