Στον Άγιο Θωμά και οι δύο αγώνες του Αμαρουσίου με την Πέγια

Στον Άγιο Θωμά και οι δύο αγώνες του Αμαρουσίου με την Πέγια

Νίκος Καλαμπάκας 19:21 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 16.08.2024

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις του Αμαρουσίου με την Πέγια, έπειτα από κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

To Μαρούσι και η Πέγια έκαναν κοινό αίτημα στη FIBA προκειμένου και οι δύο αγώνες τους για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, κάτι που έγινε δεκτό από την ομοσπονδία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι αναμετρήσεις θα δώσουν στο νικητή ένα εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, εκεί όπου ήδη τους περιμένουν η πορτογαλική Μπενφίκα, η Σουηδική Νόρκεπινγκ και η Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου αναφέρει:

H FIBA έκανε δεκτό το κοινό αίτημα που κατέθεσαν Μαρούσι και Peja (Κόσοβο) και αποφάσισε ότι οι δυο μεταξύ τους αγώνες για την προκριματική φάση του FIBA Europe Cup, θα γίνουν στην έδρα του Αμαρουσίου, στις 24 και στις 26 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα συνεχίσει στον όμιλο “G” που απαρτίζουν οι : Μπενφίκα (Πορτογαλία) Νόρκεπινγκ(Σουηδία) και Σαμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)