Επίσημη «πρώτη» για το Μαρούσι ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν
i

© Intime

Επίσημη «πρώτη» για το Μαρούσι ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν

Sportal newsroom 19:17 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 19.08.2024

Το Μαρούσι ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν κάνοντας την πρώτη του συγκέντρωση στο κλειστό του Αγίου Θωμά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας βρίσκεται το Μαρούσι το οποίο φέτος, εκτός από τις υποχρεώσεις στην Stoiximan Basket League θα δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο FIBA Europe Cup, αφού πρώτα δώσει διπλούς αγώνες (24/9 εντός-27/9 εκτός) στον προκριματικό γύρο, με αντίπαλο την Peja από το Κόσσοβο.

Η ομάδα του Αμαρουσίου έδωσε την επίσημη «πρώτη» το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» με τον Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του να έχουν στη διάθεσή τους όλο το βασικό ρόστερ (πλην του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα) το οποίο έκλεισε νωρίς και αποτελείται από 14 παίκτες .

© Intime

Από την περσινή σύνθεση παρέμειναν πέντε παίκτες: Στασινός (24, 1.83), Νικολαϊδης (22, 1.89), Γιαννόπουλος (35, 2.01), Ιορδάνου (26, 1.96) και Ραντούλιτσα (36, 2.13), ενώ προστέθηκαν εννέα νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τους: Φρίντρικσον (30, 1.83), Στόουβ (29, 1.93), Σανόγκο (28, 2.03), Νάγκλ (24,2.06), Ρέινολντς, (28, 2.02), Λάνγκεβάιν (27, 2.03), Καρακώστα (20, 1.90), Σιούντρη (24.1.94) και Τανούλη(22, 2.10).

Την Κυριακή (18/08), έφτασαν στο «Ελ Βενιζέλος» , οι Τζέι Νάγκλ ,Κάμερον Ρέινολντς, Τζόναθαν Στόουβ, Σίριλ Λανγκεβάιν και Έλβαρ Φρίνρικσον με όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι, αλλά και ανυπόμονοι για να ξεκινήσουν δουλειά με τη νέα τους ομάδα.

© Intime

Ο μόνος απών από την πρώτη προπόνηση του Αμαρουσίου ήταν ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί την Τετάρτη (21/08).

«Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά. Πάνω από όλα είναι να υπάρχει υγεία. Σε συνεργασία με την διοίκηση και με γνώμονα την επιθυμία να κάνει η ομάδα μας βήματα προόδου, συμπληρώσαμε νωρίς το ρόστερ με παιδιά που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι ότι έγινε το καλύτερο δυνατόν. Πλέον είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε με συνέπεια για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στις επίσημες υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με εννέα καινούργια πρόσωπα, το πιο σημαντικό στην διαδικασία που έχουμε μπροστά μας είναι να κάνουμε σύμμαχο το χρόνο. Θεωρώ ότι η εμπειρία της περσινής σεζόν μας έχει βοηθήσει πολύ όλους. Πλέον δεν είμαστε νεοφώτιστοι και όλοι ξέρουν ότι το Μαρούσι είναι μια ομάδα με ιστορία. Τα υπόλοιπα καλούμαστε να τα δείξουμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Νίκος Βέτουλας.

Υπενθυμίζουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας των «βορείων προαστίων» αποτελείται από έξι παιχνίδια στο γήπεδο της και ένα στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Αμαρουσίου με τα επτά φιλικά παιχνίδια έχει ως εξής:

28 Αυγούστου με τον Παπάγου (κλειστό Αγ. Θωμά)

31 Αυγούστου με τον ΠΑΟΚ(κλειστό Αγ. Θωμά)

3 Σεπτεμβρίου με τον Ολυμπιακό (ΣΕΦ)

7 Σεπτεμβρίου με τον Πανερυθραϊκό (κλειστό Αγ. Θωμά)

11 Σεπτεμβρίου με το Λαύριο(κλειστό Αγ. Θωμά)

14 Σεπτεμβρίου με τον Πανιώνιο (κλειστό Αγ. Θωμά)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!