Στην Ελλάδα οι ξένοι του Αμαρουσίου με το μυαλό στην προετοιμασία

Στην Ελλάδα οι ξένοι του Αμαρουσίου με το μυαλό στην προετοιμασία

Sportal newsroom 16:20 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:20 - 18.08.2024

Το Μαρούσι μετράει αντίστροφα για την «πρώτη» της νέας σεζόν και το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχτηκε τους Ναγκλ, Ρέινολντς, Λατζεβαίν και Στόουβ.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται το Μαρούσι, το οποίο την Δευτέρα θα έχει την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή η ομάδα των βορείων προαστίων μέτρησε αφίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τζέι Ναγκλ, Κάμερον Ρέινολντς, Σίριλ Λατζεβάιν και Τζόναθαν Στόουβ έφτασαν στην Ελλάδα, ενώ το βράδυ αναμένεται στη χώρα μας ο Ελβάρ Φρίντρικσον. Τον... χορό τον αφίξεων ολοκληρώνει ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα την Τετάρτη (21/08).

Όπως αναφέρει η ομάδα του Αμαρουσίου: Η προετοιμασία του Αμαρουσίου για την νέα σεζόν ξεκινάει την Δευτέρα (19/8) και η Κυριακή είναι μέρα αφίξεων. Σχεδόν ταυτόχρονα, προσγειώθηκαν οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί.

Πρώτοι και μάλιστα με την ίδια πτήση ,από την Ατλάντα, έφτασαν στο "Ελ Βενιζέλος" , οι Τζέι Νάγκλ ,Κάμερον Ρέινολντς και Τζόναθαν Στόουβ . Λίγο αργότερα , μέσω Βοστώνης, "πάτησε" Ελλάδα και ο Σίριλ Λανγκεβάιν. Τους παίκτες που, παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού , δήλωσαν "ανυπόμονοι" να ξεκινήσουν δουλειά με την νέα τους ομάδα, υποδέχθηκε ο Team Manager Μίλτος Παπαδόπουλος.

Το βράδυ, αναμένεται και ο Έλβαρ Φρίντρικσον. Ήδη ο Ισμαέλ Σανόγκο είναι στην Αθήνα και προπονείται ενώ την Τετάρτη αναμένεται και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!