Μαρούσι: Τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες ενόψει της νέας σεζόν με... άρωμα Στεφ Κάρι

Μαρούσι: Τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες ενόψει της νέας σεζόν με... άρωμα Στεφ Κάρι

Sportal newsroom 16:28 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 22.08.2024

Η ΚΑΕ Μαρούσι ανακοίνωσε τα νούμερα με τα οποία θα αγωνιστούν φέτος οι 14 επαγγελματίες παίκτες του με την επιλογή του Χάρη Γιαννόπουλου να προκαλεί εντυπώσεις.

Το Μαρούσι μετρά αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν που βρίσκει την ομάδα φυσικά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αμαρουσίου:

«Από τους πέντε (Στασινός, Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης, Ιορδάνου, Ραντούλιτσα) που παρέμειναν και στο φετινό ρόστερ, οι τρεις διατήρησαν αυτά με τα οποία αγωνίστηκαν και πέρυσι. Ο Στασινός έμεινε “πιστός” στο “5”, ο Ραντούλιτσα στο “13” και ο Ιορδάνου στο “23”.

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης από το “22” πήγε στο “17”, αλλά κράτησε μυστικό τον λόγο της επιλογής του.

Μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του πολύπειρου Χάρη Γιαννόπουλου, να αποχωριστεί μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια (Ρέθυμνο, ΑΕΚ, Προμηθέας, Κολοσσός) το αγαπημένο του “31”, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι φόρεσε και στην Εθνική ομάδα των ανδρών. Ο Χάρης ζήτησε το “30”. Τουλάχιστον δέκα φορές τον ρώτησε ο φροντιστής της ομάδας, Μιχάλης Κοντός, για να μην γίνει κανένα λάθος στην παραγγελία. ” Γιατί το φοράει ο Στεφ Κάρι” εξήγησε ο 35χρονος “μπόμπερ”, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι διατηρεί τον νεανικό ενθουσιασμό του.

Από τους εννέα νεοαποκτηθέντες οι έξη διατήρησαν τα νούμερα που είχαν και στην παλιά τους ομάδα. Αυτοί είναι οι: Φρίντρικσον (“10” και στον ΠΑΟΚ), Στόουβ (“22” και στην γερμανική Syntainics MBC) MBC),Νάγκλ (“1” και στην Οrbi της Γεωργίας), ο Τανούλης (“50” και στον Ολυμπιακό), Καρακώστας (“3” στον Παπάγου και στην Εθνική Νέων), Σιούντρης (“7” και στον Αμύντα).

Με νέα “πινακίδα” θα… κυκλοφορούν: ο Ισμαέλ Σανόγκο που πήρε το “0” (στον Άρη έπαιζε με το “3”), ο Κάμερον Ρέϊνολντς το “2” (στον Προμηθέα έπαιζε με το “0”) και ο Σίριλ Λανγκεβάιν ο οποίος διάλεξε το “55” γιατί το “10” που φορούσε στο Λαύριο αλλά και πέρυσι στην γαλλική Roanne) το είχε ήδη καπαρώσει ο Φρίντρικσον που είχε αποκτηθεί νωρίτερα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!