Τελειώνει ο Βετούλας από το Μαρούσι, αναλαμβάνει ο Σεγκούρα με τον Μπατή

Νίκος Βετούλας

Τελειώνει ο Βετούλας από το Μαρούσι, αναλαμβάνει ο Σεγκούρα με τον Μπατή

Χρήστος Τσάλτας 16:11 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 26.10.2024

Το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο του Αμαρουσίου, με την ομάδα των βορείων προαστίων να δίνει τα ηνία της στον Κούρο Σεγκούρα, που θα έχει συνεργάτη τον Μάριο Μπατή.

Το Μαρούσι ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις τη σεζόν, κάτι που φάνηκε από τις ηχηρές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, με τους Ελβάρ Φρίντρικσον, Κάμερον Ρέινολντς και Σιρίλ Λαντζεβάιν να δεσπόζουν. Στην πορεία προστέθηκαν και οι Λευτέρης Μαντζούκας, Τζος Άνταμς.

Στα τελευταία παιχνίδια όμως η ομάδα των βορείων προαστίων βγάζει αστάθεια στο παιχνίδι της. Διότι τόσο η ήττα στο FIBA Europe Cup από την Σαρλερουά, στο Βέλγιο, όσο και η ήττα από το Περιστέρι, εντός έδρας, έφεραν τριγμούς.

Μάλιστα η απόφαση της διοίκησης είναι ειλημμένη πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο κλειστό της Γλυφάδας. Αυτό γιατί οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Νίκος Βετούλας αποτελεί παρελθόν, με την επισημοποίηση του διαζυγίου να βγαίνει με το πέρας του αγώνα.

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του, με την διάδοχη κατάσταση να έχει βρεθεί στο πρόσωπο δύο ανθρώπων που ξέρουν τη λίγκα.

Κούρο Σεγκούρα και Μάριος Μπατής σηκώνουν μανίκια, καθώς ο πρώτος θα είναι ο νέος head coach του Αμαρουσίου, με τον Έλληνα ασίσταντ να είναι το δεξί του χέρι, κάτι που είχε συμβεί και στον Κολοσσό Ρόδου. Τότε οι Ροδίτες τερμάτισαν στην έκτη θέση, κερδίζοντας μάλιστα εισιτήριο για το BCL.

Πρόκειται για την πρώτη κίνηση αλλαγής προπονητή στην τρέχουσα σεζόν, καθώς μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία αλλαγή σε πάγκο ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Το Μαρούσι φαίνεται πως ανοίγει τον... χορό, με τον Νίκο Βετούλα να αποχωρεί από τα βόρεια προάσατια.