Προχωράει η σύσταση της ΚΑΕ, παίρνει ΑΦΜ το Μαρούσι! (vid)

Προχωράει η σύσταση της ΚΑΕ, παίρνει ΑΦΜ το Μαρούσι! (vid)

Γιάννης Πάλλας 17:34 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 14.08.2024

Το Μαρούσι προχωράει στη σύσταση της ΚΑΕ και την Παρασκευή αναμένεται να πάρει το ΑΦΜ

Το Μαρούσι με σταθερά βήματα προχωράει στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά στην Basket League. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι ιθύνοντες της ομάδας των «βορείων προαστίων» έχουν κάνει όλα όσα απαιτούνται για να συσταθεί η ΚΑΕ και την Παρασκευή αναμένεται να αποκτήσουν και το νέο ΑΦΜ, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ήδη, ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Σκαραφίγκας σε συνεννόηση με τη διοίκηση μελετάει λίστες με παίκτες ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και ο Χάρης Γιαννόπουλος απποτελεί την πρώτη επιλογή για τηην ενίσχυση του ελληνικού κορμού.

Όσο για τους ξένους, ο Αϊζέια Όσμπορν (27χρ., 1.96) φαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο Καναδός σουτινγκ γκαρντ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδα του με τους Εντμοντον Στίνγκερς, με τους οποίους είχε 12,5 πόντους μέσο όρο με 45% στα σουτ τριών πόντων. 

Ο Όσμπορν είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τέξας Ελ Πάσο (UTEP), ενώ μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στην Ευρώπη.

Έλεγχος ντόπινγκ σε έξι παίκτες της Εθνικής, στις ΗΠΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
FIBA WORLD CUP

15:18 - 27.07.2023

Έλεγχος ντόπινγκ σε έξι παίκτες της Εθνικής, στις ΗΠΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με κλιμάκιο του ΕΟΚΑΝ να μεταβαίνει στο ΟΑΚΑ, την στιγμή που από το πρόγραμμα της Πέμπτης απουσίαζε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Από κει και πέρα, στο Μαρούσι θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά τον ελληνικό κορμό, σε συνδυασμό με τις επιλογές που θα γίνουν στις άλλες πέντε θέσεις ξένων, για να υλοποιηθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.