Βετούλας: «Τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, νικήσαμε σήμερα γιατί είχαμε ένα μεγάλο "πρέπει" μπροστά»
i

©InTime

Βετούλας: «Τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, νικήσαμε σήμερα γιατί είχαμε ένα μεγάλο "πρέπει" μπροστά»

Γιάννης Πάλλας 21:01 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 12.10.2024

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου με τον Κολοσσό, ενώ εξήγησε πως θα συνεχίσει το μικρό rotation

Ανακουφισμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Κολοσσό στο κλειστό του Αγίου Θωμά ήταν ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας, ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η εμφάνιση του πρώτου 20λεπτου ήταν τραγική.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας των «βορείων προαστίων» εξήγησε πως θα συνεχίσει να ακολουθεί την τακτική του μικρού rotation.

«Σίγουρα, νομίζω δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν τραγική, δεν είχαμε ρυθμό. Ο Κολοσσός είχε επικρατήσει και στις δύο μεριές του παρκέ, έπαιζε πιο δυνατά. Εμείς ήμασταν παθητικοί. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα μας. Φάνηκε πως στην επίθεση βάλαμε 41 πόντους νομίζω, πήγαμε στο αμυντικό ριμπάουντ, κλέψαμε μπάλες και τρέξαμε. Κάναμε πολλά λάθη και χωρίς πίεση από τους χειριστές μας. Χρειαζόμαστε και δεύτερο χειριστή να βοηθήσει τον Έλβαρ (Φρίντρικσον)» δήλωσε ο Νίκος Βετούλας για την πρώτη νίκη της ομάδας του στη φετινή Stoiximan GBL στην κάμερα της ΕΡΤ.

Και πρόσθεσε: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε. Χωρίς rotation στο δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες αλλαγές. Θα συνεχιστεί αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να συνδυάσουμε τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Σε κάποια το έχουμε καταφέρει, σε άλλα δεν έχουμε συνέπεια στην απόδοσή μας. Το βασικό είναι ότι νικήσαμε σήμερα γιατί είχαμε ένα μεγάλο "πρέπει" μπροστά».