«Σκεφτόμαστε και την περίπτωση του Ντουμπάι», δηλώνει ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Euroleague

Μάρσαλ Γκλίκμαν

i

Screenshot

«Σκεφτόμαστε και την περίπτωση του Ντουμπάι», δηλώνει ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, CEO της Euroleague

Πάνος Μαλακτάρης • 16:56 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Ο Μάρσαλ Γκλίκμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό 'S Sport' αναφέρθηκε εκ νέου στο ζήτημα της διεξαγωγής ενός F4 στο Ντουμπάι

Ο Αμερικανός CEO (διευθύνων σύμβουλος) της Euroleague παραχώρησε συνέντευξη στο τουρκικό δίκτυο 'S Sport' όπου και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα που αφορούν τόσο τους ιδιοκτήτες των ομάδων όσο και τους απλούς φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ ανά την Ευρώπη. Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτησή του γύρω από το θέμα ή όχι διεξαγωγής ενός Φάιναλ Φορ στο Ντουμπάι, από τη στιγμή που πρόσφατα είχε δηλώσει πως «Δεν πρόκειται να υπάρξει ομάδα από το Ντουμπάι τη νέα σεζόν στην Euroleague»

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:56 - 31.03.2023

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)

Η σειρά του Sportal, «Βόλτα με τον Μπουτς» και ο Στέφανος Αβραμίδης υποδέχονται τον Νίκο Παππά σε μια συζήτηση για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δημοσιογράφους, Γιοβάνοβιτς, Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα.

Δήλωσε λοιπόν μεταξύ άλλων: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί  με το συγκεκριμένο θέμα διότι αν φέρουμε το Ντουμπάι στη συζήτηση, τότε είναι πιθανόν να υπάρξει και κάποια άλλη ευρωπαϊκή αγορά που δεν ήταν ως τώρα στα υπόψιν μας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μέρες, πράγμα το οποίο συνεπάγεται πάρα πολλά παιχνίδια και πολλές ομάδες. Δίνουμε μια προτεραιότητα στο Ντουμπάι έναντι πχ του Παρισιού και του Λονδίνου; Ίσως ναι, ίσως όχι. Αυτές είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες συζητήσεις οι οποίες εγείρουν πολλά ζητήματα, αλλά ναι, βλέπουμε μια ευκαιρία σε όλο αυτό»

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πιθανούς μελλοντικούς προορισμούς διεξαγωγής του F4: «Μακροπρόθεσμα θέλουμε τα Final 4 να είναι στις μεγάλες πόλεις του κόσμου, στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Μου αρέσει το γεγονός ότι θα διεξαχθεί στο Κάουνας φέτος. Είναι μια μικρή μα πολύ μπασκετική πόλη. Ασχολούνται πολύ με το μπάσκετ εκεί και αυτό νομίζω πως είναι υπέροχο, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και για τις μελλοντικές τοποθεσίες του Final 4. Η Κωνσταντινούπολη είναι προφανώς μέσα σε αυτή τη λίστα».