Από τον Παναθηναϊκό στην Άλμπα Βερολίνου ο Ματ Τόμας (pic)

Ματ Τόμας

i

Ματ Τόμας / © Intime

Από τον Παναθηναϊκό στην Άλμπα Βερολίνου ο Ματ Τόμας (pic)

Χρήστος Τσάλτας 14:07 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 14.08.2024

Ο Ματ Τόμας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλμπα Βερολίνου, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει το deal για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πέρασμα του Ματ Τόμας ήταν πολύ σύντομο στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ να μην καταφέρνει να δώσει στο «τριφύλλι» όσα περίμενε τόσο ό ίδιος όσο και η ομάδα, λόγω της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί στο πράσινο ρόστερ.

Ο Τόμας αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν το φετινό καλοκαίρι ωστόσο δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι η Άλμπα Βερολίνου, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του για την ερχόμενη σεζόν, αποκτώντας έναν παίκτη με εξαιρετικά αξιόπιστο περιφερειακό σουτ.

Για την απόκτηση του Αμερικανού σουτέρ ενδιαφέρθηκε και η Βαλένθια, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού δεν έκανε ουσιαστική κίνηση για την απόκτησή του. Μια συνθήκη την οποία εκμεταλλεύτηκε η Άλμπα, η οποία προχώρησε τις επαφές και τον έκανε δικό της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την μεταγραφή αυτή η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες ενισχύεται στην περιφέρεια, με έναν παίκτη με πολύ καλό μακρινό σουτ, που θα μπορεί να «ανοίξει» την αντίπαλη άμυνα και να αποτελέσει μόνινη πηγή κινδύνων. Παράλληλα ο Τόμας θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στην Euroleague, αυτή τη φορά για χάρη της ομάδας από το Βερολίνο, που θέτει τον πήχη ψηλά.