Ο Τσους Ματέο σχολίασε την... εκτός προγράμματος ήττα της Ρεάλ στο πρωτάθλημα: «Δεν παίζουμε όπως θέλουμε»

Τσους Ματέο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Τσους Ματέο σχολίασε την... εκτός προγράμματος ήττα της Ρεάλ στο πρωτάθλημα: «Δεν παίζουμε όπως θέλουμε»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:51 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 30.09.2024

Ο Τσους Ματέο μίλησε για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Κορούνια στην πρεμιέρα της Liga Endesa.

Μετά την ήττα στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, η Ρεάλ Μαδρίτης, γκέλαρε και στο πρωτάθλημα. Για την πρεμιέρα της Liga Endesa, η ομάδα του Τσους Ματέο, φιλοξενήθηκε από τη νεοφώτιστη Κορούνια.

Η Ρεάλ έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι τη «σόκαραν» μιας και στο φινάλε του αγώνα, με γκολ-φάουλ από το τρίποντο, η Κορούνια έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 86-85.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο, ανέφερε ότι η ομάδα του δεν παίζει όπως θέλει και πως χρειάζεται χρόνος, αλλά και να πάρουν ένα μάθημα από το ματς με την Κορούνια.

«Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και φυσικά να εμφανιστούμε καλύτερα στους αγώνες. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, να μοιραζόμαστε τη μπάλα λίγο περισσότερο από όσο κάνουμε και να καταλάβουμε τι είδους παιχνίδι θέλουμε τη δεδομένη στιγμή. Είναι καταστάσεις που διορθώνονται δουλεύοντας. Ελπίζω αυτού του είδους οι καταστάσεις να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε.

Μπορούμε να βρούμε όποιες δικαιολογίες θέλουμε αν θέλουμε να αναζητήσουμε δικαιολογίες, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά να δουλεύουμε. Δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε. Φέτος έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα, αν έχεις το παιχνίδι για να το κερδίσεις, πρέπει να το πάρεις και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορέσαμε».

Tags: