Ματέο: «Ότι και να γίνει στη Ρεάλ, ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις»

Τσους Ματέο

i

InTime

Ματέο: «Ότι και να γίνει στη Ρεάλ, ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 00:00 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 18.10.2024

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Aktor έκανε ο Τσους Ματέο.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» μετά την ήττα από την Μπασκόνια στο πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό Aktor για την αγωνιστικής της Euroleague. Οι Μαδριλένοι πήγαν το ματς στα δικά τους... νερά και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 90-86.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη της ομάδας του και πως η Ευρωλίγκα είναι πολύ σκληρή.

Ο Τσους Ματέο είπε: «Ο συναγερμός είναι πάντα... ενεργοποιημένος στη Ρεάλ. Ό,τι και να γίνει εδώ ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας και το αξίζει, αξίζει νίκες. Τώρα κρατάμε το αποτέλεσμα, δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, αλλά θα έρθουν και αυτές οι νίκες.

Είναι πολύ σκληρή η Ευρωλίγκα, είναι δύσκολο να είσαι σταθερός. Πέρσι κάναμε μια φανταστική χρονιά, αλλά χάσαμε τον τελικό. Δεν υποφέραμε πέρσι, ήταν φανταστικά όσα κάναμε με τόσες νίκες, αλλά δε θα συμβεί φέτος. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μείνουμε σταθεροί. Όταν έρχονται ήττες πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

Όσα είπε ο Ματέο στη συνέντευξη τύπου: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς. Πήραμε ένα καλό προβάδισμα στην αρχή του ματς και ήμασταν καλοί και στο ψυχολογικό κομμάτι, που μας βοήθησε το καλό ξεκίνημα. Κάτι που είναι σημαντικό με μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στην άμυνα. Δεχθήκαμε κάποια τρίποντα από το pick and roll του Λεσόρ, αλλά είναι λογικό απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ειδικά με παίκτες όπως ο Ναν, ο Σλούκας και ο Γκραντ. Έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί. Ο Λεσόρ έχει πολλούς ρόλους μέσα στο παιχνίδι και είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ρισκάρεις.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Καταλάβαμε την πίεση που είχαμε. Κόντρα στους Σλούκα και Ναν οι Καμπάτσο και Αμπάλντε ήταν εξαιρετικοί. Αλλά και οι Ιμπάκα, Ταβάρες και Χεζόνια επίσης. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε ακόμα να κάνουμε μεγάλα πράγματα και έπρεπε να κερδίσουμε στην έδρα μας».