Ματέο: «Περιμένουμε πολύ δυνατό τον Παναθηναϊκό αλλά πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε νίκες»

Τσους Ματέο

i

© Intime

Ματέο: «Περιμένουμε πολύ δυνατό τον Παναθηναϊκό αλλά πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε νίκες»

Νίκος Καλαμπάκας 16:57 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 16.10.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό AKTOR (17/10).

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς κρίσιμο για τους Ισπανούς, που φέτος πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της σύγχρονης ιστορίας τους στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Τσους Ματέο σε 8 παιχνίδια φέτος μετρούν ήδη 5 ήττες και πλέον οι... καμπάνες έχουν αρχίσει να ηχούν στην πρωτεύουσα της χώρας. Η θέση του Τσους Ματέο είναι δύσκολη, αφού αν και δεν έχει γίνει επίσημα κάποια τοποθέτηση για αλλαγή προπονητή, ήδη το όνομά του έχει συζητηθεί παραπάνω απ' ότι πρέπει.

Ο ίδιος πάντως είναι προσγειωμένος, γνωρίζει τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, ενώ ξέρει ότι και η ελληνική ομάδα προέρχεται από ήττα στο Παρίσι και θα προσπαθήσει για τη νίκη με όλες της τις δυνάμεις:

«Παρότι προέρχεται κι αυτός από ήττα, από την Παρί, αναμένουμε έναν πολύ δυνατό Παναθηναϊκό, με όλα του τα αστέρια από την περασμένη χρονιά και τις νέες προσθήκες. Θα παίξουμε, όμως, εντός έδρας, θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου κι ευελπιστούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά και να αρχίσουμε να συλλέγουμε νίκες», είπε στην αρχική του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον περσινό τελικό με τους πράσινους:

Ο Τσους Ματέο

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Είναι διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι ο τελικός. Πρόκειται για παιχνίδι κανονικής περιόδου κι έχουμε μακροπρόθεσμο στόχο. Χρειάζεται υπομονή. Θα έρθουν κι οι νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι υψηλού επιπέδου αντίπαλος κι απαιτείται το καλύτερο δυνατό πρόσωπο από εμάς, το 100%, αμυντικά κι επιθετικά, απέναντι σε μία ομάδα που είναι επίσης καλή στην άμυνα. Πρέπει να νικάμε εντός έδρας».