«Ξέφυγε» ο Λεσόρ - Η χειρονομία που έκανε on camera μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου (vid)

«Ξέφυγε» ο Λεσόρ - Η χειρονομία που έκανε on camera μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου (vid)

Sportal newsroom 00:26 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 03:27 - 15.06.2024

Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις live δηλώσεις στις κάμερες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ατάκα «Ποιος; Αυτός!», που τη συνόδευσε με μία χαρακτηριστική και απρεπή κίνηση του χεριού του!

Στην αργκό όταν.... ακούγονται «γαλλικά», συνήθως σημαίνει πως κάποιος βρίζει χυδαία. Και η έκφραση χρησιμοποιείται κατ' ειρωνικό ευφημισμό, επειδή (υποτίθεται) πως η εκλεπτυσμένη αριστοκρατία της Γαλλίας του 19ου αιώνα θεωρούνταν ως ο ορισμός της καλής ανατροφής.

Ο Ματίας Λεσόρ, λόγω καταγωγής, ξέρει από γαλλικά, μόνο που πλέον έχει μάθει και τα... στραβά της Ελλάδας. Ένας χρόνος εδώ τα έμαθε απ' έξω και ανακατωτά. Μόνο που αυτή τη φορά παραστράτησε!

Όταν βρέθηκε μπροστά στις κάμερες για τις live δηλώσεις του μετά τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, ο σέντερ του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα είπε τα τετριμμένα μετά έκανε και τα... απαράδεκτα.

Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με την ατάκα «Ποιος; Αυτός!» και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί. Έκανε και την κίνηση με το χέρι του για να συνοδεύσει την ερωταπάντηση. Και το έκανε μπροστά σε όλους και σε ζωντανή σύνδεση.

🔴 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE από το ΟΑΚΑ για το Game 5 που κρίνει τον φετινό τίτλο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!