Λεσόρ: «Αυτός είναι ο Σλούκας, ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Λεσόρ: «Αυτός είναι ο Σλούκας, ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Απόστολος Μαυράκης 00:51 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 26.10.2024

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το εν λόγω ματς, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στη Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας των Τούρκων με το τελικό 76-81.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν εκ των διακριθέντων με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και μια τάπα, καταγράφοντας 22 βαθμούς στην κλίμακα αξιολόγησης.

Ο ψηλός των πρασίνων μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για το ίδιο το παιχνίδι, τον Κώστα Σλούκα, αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή (27/10).

Σχετικά με το ματς είπε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη. Δεν παραιτήθηκαν, επέστρεψαν στο τέλος και μας πίεσαν. Μείναμε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και τελειώσαμε τον αγώνα».

Σλούκας: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία 7-8 χρόνια»
EUROLEAGUE

00:21 - 26.10.2024

Σλούκας: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ένας εκ των κορυφαίων της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ευστοχώντας μάλιστα σε μεγάλα σουτ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι πράσινοι μετά τις δυσκολίες, ενώ εκθείασε και την συνεργασία του με τον Αταμάν.

Μιλώντας για τον Κώστα Σλούκα: «Είναι μεγάλος. Τον ξέρουμε. Αυτό κάνει. Αυτό έκανε πέρσι στα playoffs, στους τελικούς. Βάζει μεγάλα σουτ. Αυτός είναι, είναι καλό που τον έχουμε. Είναι ο αρχηγός μας».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Προσωπικά κάθε ματς που παίζω είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που πέρασε δε μετράει. Αυτό που παίζουμε είναι το πιο σημαντικό, δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Ξέρουμε τι σημαίνει για τους οπαδούς, τον οργανισμό, την πόλη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».