Παραμένει στα... πιτς ο Λεσόρ, αισιοδοξία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ματίας Λεσόρ

i

© Euroleague

Παραμένει στα... πιτς ο Λεσόρ, αισιοδοξία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Sportal newsroom 20:43 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο, όμως οι Γάλλοι είναι αισιόδοξοι για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Ο Ματίας Λεσόρ παραμένει στα... πιτς όσον αφορά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, αφού ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλό του.

Η Γαλλία συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο «πονοκέφαλος» του κόουτς των τρικολόρ, Βενσάν Κολέ ακούει στο όνομα Λεσόρ.

Οι Γάλλοι ενημέρωσαν ότι ο σέντερ τους δεν είναι ακόμα σε θέση να ενισχύσει την εθνική τους ομάδα, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει σύντομα. Ο ίδιος δεν πήρε μέρος στα φιλικά κόντρα σε Τυνησία και Μαυροβούνιο, ενώ αν και αρχικά είχε αντικατασταθεί από τον Ιβ Πονς, η ομάδα του σε νέα ενημέρωσή της ανέφερε ότι πλέον τη θέση του έχει πάρει ο παίκτης της Μονακό, Γιοάν Μακαντού.

Στην ομάδα πάντως δεν ανησυχούν και αναμένουν την αποθεραπεία του και τον περιμένουν προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό αναφέρει το tweet της ομοσπονδίας, με το οποίο οι Γάλλοι ενημερώνουν ότι ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού δεν βλέπει την ώρα να ενισχύσει τη χώρα του:

«Όταν θεραπευθεί ο αστράγαλός του, ο Ματίας Λεσόρ επιθυμεί διακαώς να κάνει ζημιά με τους μπλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Πονάει ο Λεσόρ στον αστράγαλο, εκτός εθνικής Γαλλίας ο σέντερ του Παναθηναϊκού για άλλες δέκα μέρες
FIBA WORLD CUP

15:35 - 29.07.2023

Πονάει ο Λεσόρ στον αστράγαλο, εκτός εθνικής Γαλλίας ο σέντερ του Παναθηναϊκού για άλλες δέκα μέρες

Ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί με την εθνικής Γαλλίας, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες και μετά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί...

Καλωσορίζοντας τον Μακαντού, η Γαλλία επισημαίνει ότι ο Λεσόρ δεν είναι ακόμα έτοιμος και τη θέση του στις προπονήσεις θα πάρει ο Γιοάν Μακαντού, ο οποίος θα προπονηθεί με τους τρικολόρ για πρώτη φορά σήμερα, Κυριακή 6/8.