Η κεφάτη ανάρτηση του Ματίας Λεσόρ: «Δεν έχετε ιδέα πόσο θα μεθύσω σήμερα» - Τι... ανέβασε ο Χουάντσο (vid)
i

© Intime

Η κεφάτη ανάρτηση του Ματίας Λεσόρ: «Δεν έχετε ιδέα πόσο θα μεθύσω σήμερα» - Τι... ανέβασε ο Χουάντσο (vid)

Sportal newsroom 01:06 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 29.05.2024

Με το που έπεσαν οι σφυγμοί από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο Βερολίνο, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, Ματίας Λεσόρ πήρε ανά χείρας το κινητό του και έκανε... τρομερές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Το ίδιο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η αλήθεια είναι πως στην εικονική πραγματικότητα, στα online μέσα και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τα συναισθήματα δεν έχουν την ένταση και την ποιότητα που δημιουργούν αυτά που δημιουργούνται στην... πραγματική ζωή.

Κι αφού πρώτα ο Ματίας Λεσόρ γέλασε, τραγούδησε μαζί με τους συμπαίκτες του, έκλαψε και παρήγαγε δάκρια χαράς, αμέσως μετά ήθελε να επικοινωνήσει σε όλη την ψηφιακή πλάση. Γι' αυτό και πήρε το κινητό του για να κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις στα social media.

«Δεν έχετε ιδέα πόσο θα μεθύσω», έγραψε για αρχή!

Αμέσως μετά, θέλησε να θυμίσει πως ο Παναθηναϊκός έχει πλέον επτά αστέρια στη συλλογή του, που αντικατοπτρίζουν τις επτά κατακτήσεις της Euroleague. Και ο Γάλλος σέντερ από την Μαρτινίκα έβαλε κι αυτός το χεράκι του, τα καλάθια του, τα ριμπάουντ του και τις άμυνές του για να αυξηθούν τα τρόπαια στη συλλογή των «πρασίνων».

Ένας ακόμα ενεργός στις online πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, θυμήθηκε τα νιάτα του με μία προ ετών φωτογραφία του που την... ζευγάρωσε με ένα clip από τα αποδυτήρια της Uber Arena. Με το τρόπαιο και μία μπύρα στα χέρια.

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE: To pre game της μάχης του τροπαίου ανάμεσα σε Ρεάλ και Παναθηναϊκό!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!