Στα χέρια του Αταμάν από την πρώτη μέρα ο Λεσόρ: Το παρασκήνιο των συζητήσεων Παναθηναϊκού με τη γαλλική Ομοσπονδία

Ο Ματίας Λεσόρ στο ΟΑΚΑ

Στα χέρια του Αταμάν από την πρώτη μέρα ο Λεσόρ: Το παρασκήνιο των συζητήσεων Παναθηναϊκού με τη γαλλική Ομοσπονδία

Ηλίας Λαλιώτης 21:21 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Ο Ματίας Λεσόρ τελικά δεν θα προλάβει να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπου δύο εβδομάδες, ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού θα τεθεί στη διάθεση του Αταμάν.

Ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο είναι ο λόγος που ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της εθνικής Γαλλίας, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου

Οι Γάλλοι υπολόγιζαν στις υπηρεσίες του νέου σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ένα από τα σημαντικά γρανάζια της εθνικής του ομάδας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Λεσόρ τελικά δεν θα ταξιδέψει καν στην Ασία, αφού οι ελπίδες να είναι έτοιμος ολοένα και λιγοστεύουν

Ο πρώην παίκτης της Παρτίζαν ήταν μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι και άπαντες στο ΟΑΚΑ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και θεωρούν ότι θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον Εργκίν Αταμάν. Για τον λόγο αυτό οι «πράσινοι» του πρόσφεραν γη και ύδωρ προκειμένου να τον ντύσουν στα χρώματά τους και να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της φετινής τους «μηχανής». 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Τούρκος κόουτς θα έχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον παίκτη του, αφού ο Παναθηναϊκός σε περίπου δύο εβδομάδες θα πατήσει παρκέ για πρώτη φορά φέτος ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία του. 

Οι Γάλλοι επιθυμούν να έχουν στην αποστολή τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο τον σέντερ τους, όμως αυτό πλέον φαντάζει πολύ δύσκολο, με την ελληνική ομάδα μάλιστα να έχει κάνει συζητήσεις με τη γαλλική ομοσπονδία, προκειμένου ο παίκτης να μην συμμετάσχει στο τουρνουά. 

Όπως είναι φυσικό η ομάδα της Αθήνας θέλει να προστατέψει τον παίκτη της, για τον οποίο έχει κάνει μεγάλη επένδυση και δεν έχει όρεξη να πάρει ρίσκα. Έτσι, ο Λεσόρ θα μπει σύντομα στο παρκέ, όμως όχι για τη Γαλλία, αλλά για τον Παναθηναϊκό. Γεγονός που καθησυχάζει άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο.