Ο Λεσόρ στηρίζει τον συμπατριώτη του Ντιλικινά: «Ψηλά το κεφάλι, έχεις δουλέψει πολύ σκληρά»

Ματίας Λεσόρ

i

© IMAGO

Ο Λεσόρ στηρίζει τον συμπατριώτη του Ντιλικινά: «Ψηλά το κεφάλι, έχεις δουλέψει πολύ σκληρά»

Μιχάλης Καλογήρου 14:30 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 24.10.2024

Ο Ματίας Λεσόρ φρόντισε να δείξει την στήριξή του στον Φρανκ Ντιλικινά που ήταν μοιραίος στην ήττα της Παρτιζάν από την Βίρτους Μπολόνια

Συγκλονιστικό έμελλε να είναι το ματς στην Belgrade Arena, εκεί όπου η Παρτιζάν υποδέχθηκε τη Βίρτους Μπολόνια, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι δύο αντίπαλοι έδωσαν μεγάλες μάχες, με το σκορ να γράφει στο τέλος 69-70 και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι, που χαμογέλασε για πρώτη φορά φέτος έπειτα από 5 ματς.

Αυτή είναι η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Euroleague: Κι όμως ο Βεζένκοφ δεν πρέπει να λογίζεται στην πρώτη θέση!
EUROLEAGUE

11:40 - 24.10.2024

Αυτή είναι η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Euroleague: Κι όμως ο Βεζένκοφ δεν πρέπει να λογίζεται στην πρώτη θέση!

Αν κοιτάξουμε τις καθαρές αποδοχές τότε ο Σάσα Βεζένκοφ έχει το «βαρύτερο» συμβόλαιο στην Euroleague. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια που «τυπικά» χρήζει κάποιον άλλο πρώτο στην λίστα

Ο Φράνκ Ντιλικινά ήταν ο μοιραίος του παιχνιδιού. Ο Γάλλος γκαρντ έκανε λάθος πάσα, στην ουσιαστικά τελευταία επίθεση της Παρτιζάν στο ματς και έδωσε την ευκαιρία στον Ουίλ Κλάιμπερν να σκοράρει και να γράψει το 69-70. Στην συνέχεια πήρε ο ίδιος την προσπάθεια στα τελευταία δευτερόλεπτα βρίσκοντας μόνο την βάση της μπασκέτας. Με την Βίρτους να έχει την επαναφορά και να βρίσκεται στο +1 με 5 δευτερόλεπτα στο ρολόι, όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί. Τότε, ο Χάκετ κάνει κακή πάσα στην επαναφορά, ο Ντιλικινά την κλέβει και έχει την ευκαιρία να σουτάρει ολομόναχος για 3 και να δώσει την νίκη στους Σέρβους. Κάπου εκεί... κάνει ένα μεγαλοπρεπές «air-ball», προς απογοήτευση όλων στην αρένα και η Παρτιζάν γεύεται εν τέλει την ήττα.

Φανερά επηρεασμένος, ο Γάλλος γκαρντ έμεινε μετά το τέλος του παιχνιδιού και επι μια ώρα σούταρε από το ίδιο σημείο που πριν λίγες ώρες είχε βρει μόνο αέρα. Πάντως, η πλειοψηφία των οπαδών της Παρτιζάν, έχει δείξει την στήριξή της στον Ντιλικινά, που αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την στήριξή τους, έχουν δείξει και αρκετοί ακόμη παίκτες της Euroleague. Μέσα σε αυτούς και ο -άλλοτε «ασπρόμαυρος» Ματίας Λεσόρ. Ο σεντερ του Παναθηναικού και συμπάικτης του Ντιλικινά στην εθνική Γαλλίας, εξέφρασε μέσω τουίτερ την στήριξή του στον άσσο της Παρτιζάν, γράφοντας: «Tο κεφάλι ψηλά πρίγκιπα! Δούλεψες πολύ σκληρά για να αφήσεις ένα σουτ να σε επηρεάσει».