Πονς αντί Λεσόρ στην εθνική Γαλλίας

Ο Ματίας Λεσόρ στο ΟΑΚΑ

Πονς αντί Λεσόρ στην εθνική Γαλλίας

Νίκος Καλαμπάκας 21:37 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Ο Ματίας Λεσόρ θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα φιλικά της εθνικής Γαλλίας, αφού ένα πρόβλημα στον αστράγαλο τον ταλαιπωρεί. Ο Ιβ Πονς κλήθηκε να τον αντικαταστήσει.

Όπως σας ενημέρωσε το Sportal στις 29/7 ο Ματίας Λεσόρ παραμένει αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο που φέτος θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία και τη θέση του στο πρώτο φιλικό της Γαλλίας, θα πάρει ο Ιβ Πονς.

Ο Λεσόρ δεν γνωρίζει ακόμα σε τι κατάσταση θα είναι τις προσεχείς εβδομάδες, αφού ένας μικροτραυματισμός στον αστράγαλο τον ταλαιπωρεί και ο ίδιος δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή παρεκτροπή.

Ο Λεσόρ δεν θα βρεθεί σίγουρα στα δύο πρώτα φιλικά της Γαλλίας που θα διεξαχθούν στις 31/7 (Τυνησία) και 2/8 (Μαυροβούνιο).

Οι Γάλλοι ενημέρωσαν ότι τη θέση του θα πάρει ο Ιβ Πονς, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βιλερμπάν.

Ο Λεσόρ είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ τις προηγούμενες ημέρες και έκανε ατομικές προπονήσεις, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Την περασμένη σεζόν είχε φοβερή χρονιά φορώντας τη φανέλα της Παρτίζαν. Υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκτόξευσε τις μετοχές του και έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους σέντερ στην Ευρώπη.

Πολλές ομάδες το καλοκαίρι έριζαν για την υπογραφή του, όμως τελικά ο παίκτης προτίμησε να αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, όντας μια από τις πρώτες ηχηρές μεταγραφές των πρασίνων, στο μεταγραφικό παζάρι!

Μένει πλέον να δούμε αν ο Γάλλος σέντερ θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του μέχρι τις 25 Αυγούστου, όταν ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ώστε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και να ενισχύσει τους «τρικολόρ».