Το μήνυμα του Λεσόρ στον Ντιλικινά: «Τώρα η σειρά σου...»
i

© imago

Το μήνυμα του Λεσόρ στον Ντιλικινά: «Τώρα η σειρά σου...»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:25 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 20.08.2024

Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, που συνδέεται συναισθηματικά με την Παρτίζαν και τους φιλάθλους της, έστειλε ένα μήνυμα στον συμπατριώτη του Φρανκ Ντιλικινά εν όψει της πρώτης του σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Στο newfeed του έξυπνου κινητού του ο Ματίας Λεσόρ έχει προγραμματίσει να του αποστέλλονται όλα τα νέα της Παρτίζαν. Ο Γάλλος σέντερ πλέον κυριαρχεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχει κρύψει -με τον τρόπο του- την αγάπη που έχει για την ομάδα του Βελιγραδίου. Άλλωστε εκεί εξελίχθηκε ως αθλητής, ενώ με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» έχει μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης. Το ίδιο και με τον κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Έτσι, όταν ενημερώθηκε πως η Παρτίζαν παρουσίασε επίσημα τη νέα της ομάδα και όλους του καινούργιους παίκτες σε ένα λαμπερό event στην Stark Arena, o Λεσόρ αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα μέσω κοινωνικών δικτύων, σε έναν φίλο του που εδώ και μερικές εβδομάδες ανήκει στην τέως ομάδα του.

«Τώρα είναι η σειρά σου» είπε ο Λεσόρ στον συμπατριώτη και συμπαίκτη του την εθνική ομάδα, Φρανκ Ντιλικινά, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη μετά την περιοδεία του στο NBA και η Παρτίζαν τον έκανε... δικό της. Μάλιστα, ο Γάλλος γκαρντ καταχειροκροτήθηκε στην παρουσίαση, αλλά την ώρα που ήταν στο επίκεντρο όλοι οι φίλαθλοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Ματίας Λεσόρ.

Τότε ήταν που ο σέντερ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να στείλει το μήνυμα στον Ντιλικινά, θεωρώντας πως τώρα ήρθε η σειρά του να απολαύσει την αγάπη των φιλάθλων. Βέβαια, αυτό ισχύει για τους... μισού σέρβους φαν του μπάσκετ, γιατί οι άλλοι μισοί, αυτοί που παθιάζονται με τον Ερυθρό Αστέρα, μάλλον θα τον βρίζουν ασταμάτητα. Όπως έκαναν και με τον Λεσόρ.