Η «καυστική» ανάρτηση του Ματίας Λεσόρ από τη Θεσσαλονίκη, που... έφθασε μέχρι το Βελιγράδι (pic)
i

© Euroleague Basketball

Η «καυστική» ανάρτηση του Ματίας Λεσόρ από τη Θεσσαλονίκη, που... έφθασε μέχρι το Βελιγράδι (pic)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:28 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 29.05.2024

Ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, αλλά μέρος του μυαλού του βρίσκεται στο Βελιγράδι και εν όψει του πρώτου τελικού ανάμεσα στην αγαπημένη του Παρτίζαν και τον μισητό του Ερυθρό Αστέρα, εξήγησε με... μεσαία δάκτυλα πως νοιώθει!

Ο Ματίας Λεσόρ πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό (το περασμένο καλοκαίρι) είχε αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του και με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και με την Παρτίζαν. Με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου όμως, απέκτησε ιδιαίτερη σχέση -που κρατά ακόμα- και μία αγάπη που (μάλλον) θα μείνει ανεξίτηλη.

Δίνει τα... πάντα για τον Παναθηναϊκό πλέον, αλλά ο 28χρονος σέντερ από την γαλλική Μαρτινίκα έχει κρατήσει ένα κομμάτι της σκέψης του και ένα από την καρδιά του, που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, τη μέρα που ξεκινούν οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στους «αιώνιους εχθρούς» του Βελιγραδίου, ο Λεσόρ θύμισε σε όλους, όχι τόσο την αγάπη του για την Παρτίζαν (που είναι δεδομένη), αλλά την... κόντρα του (sic) με τον Ερυθρό Αστέρα και τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων».

Σφαιρόπουλος εναντίον Ομπράντοβιτς: Ξεκινούν οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν
ABA LIGA

12:36 - 13.05.2024

Σφαιρόπουλος εναντίον Ομπράντοβιτς: Ξεκινούν οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν

Ο Ερυθρός Αστέρας του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (13/5, 21:30) στο Aleksandar Nikolić Hall την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας κάνουν πρεμιέρα!

Από την Θεσσαλονίκη, εκεί που βρίσκεται με την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Top 6 της Stoiximan Basket League, έκανε μία ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα δείχνοντας την «διάθεσή» του αναφερόμενος όμως, στο Game 1 των τελικών ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα με την Παρτίζαν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Και χρησιμοποίησε μία φωτογραφία με τον τέως συμπαίκτη του Γιαμ Μαντάρ (νυν της Φενέρμπαχτσε) να δείχνει τα μεσαία δάκτυλα του στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φανατικοί του Ερυθρού Αστέρα, κατά τη διάρκεια μίας περσινή συνάντησης των δύο μεγάλων αντιμάχων της Σερβίας.