Στο Μαϊάμι ο Ματίας Λεσόρ - Η συνάντηση των Πρωταθλητών Ευρώπης

Στο Μαϊάμι ο Ματίας Λεσόρ - Η συνάντηση των Πρωταθλητών Ευρώπης

Sportal newsroom 16:30 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 20.08.2024

Ο Ματίας Λεσόρ συνεχίζει τις διακοπές του στο Μαϊάμι, όπου συναντήθηκε με τον Κέντρικ Ναν.

Ο Ματίας Λεσόρ είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά, καθώς μετά την εξαντλητική σεζόν σε EuroLeague και Basket League με τον Παναθηναϊκό, όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην πορεία μέχρι την κορυφής της Ευρώπης και της Ελλάδας, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γαλλία.

Μάλιστα, ο 29χρονος σέντερ έφτασε μέχρι τον τελικό του τουρνουά και το ασημένιο μετάλλιο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εντυπωσιακή για τον ίδιο χρονιά.

00:08 - 15.06.2024

Συγκινητικός ο Λεσόρ: Πήγε στην απονομή με μία... μπέρτα που είχε πάνω της τη φωτογραφία του αείμνηστου Πάρη

Ο Ματίας Λεσόρ εμφανίστηκε στον χώρο της απονομής του πρωταθλήματος αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόν Πάρη Δερμάνη, τον θρυλικό φροντιστή του Παναθηναϊκού.

Με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το NBA, αλλά να είναι δεμένος με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ματίας Λεσόρ προσπαθεί να ξεκουραστεί ενόψει της νέας και απαιτητικής σεζόν και συνεχίζει τις διακοπές του στο Μαϊάμι των ΗΠΑ μαζί με τη σύντροφό του.

Εκεί, μάλιστα, συναντήθηκε και με τον Κέντρικ Ναν, όπως κατέγραψε με stories στο instagram η σύντροφος του Αμερικανού γκαρντ. Την επόμενη εβδομάδα αμφότεροι θα βρεθούν στην Αθήνα, για τις απαραίτητες εργομετρικές-ιατρικές εξετάσεις και την έναρξη της προετοιμασίας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την 1η Σεπτέμβρη για Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο και θα δώσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια σε τουρνουά που θα συμμετέχουν οι Τσεντεβίτα, Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου.