Άνοιξε κόντρα ο Μάτζικ Τζόνσον με τον Έντουαρντς: «Δεν απαντάω σε κάποιον που δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα»

Φωτ. IMAGO

Άνοιξε κόντρα ο Μάτζικ Τζόνσον με τον Έντουαρντς: «Δεν απαντάω σε κάποιον που δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:37 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 25.08.2024

Η αμφισβήτηση του Άντονι Έντουαρντς προς το ταλέντο τις προηγούμενες δεκαετίες στο NBA, προκάλεσε τα αιχμηρά σχόλια από πλευράς Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Άντονι Έντουαρντς αμφισβήτησε τις ικανότητες και το ταλέντο που υπήρχε στον «μαγικό κόσμο» του NBA τις δεκαετίες του '80 και του '90 με τον Μάτζικ Τζόνσον να σπεύδει να επαναφέρει την τάξη.

Ο σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς υποστήριξε τα εξής: «Λένε ότι το παιχνίδι τότε ήταν πιο physical από ό,τι είναι τώρα. Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ο μόνος που είχε πραγματικά τις βασικές δεξιότητες. Γι' αυτό μόλις είδαν τον Κόμπι Μπράιαντ είπαν "Ω Θεέ μου"! Πλέον όλοι έχουν βασικές δεξιότητες», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν ξεχώριζε τότε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Λούκα Ντόντσιτς, ο μεγάλος στόχος των Λέικερς για αντί-Λεμπρόν
NBA

14:44 - 25.08.2024

Λούκα Ντόντσιτς, ο μεγάλος στόχος των Λέικερς για αντί-Λεμπρόν

Με δεδομένο πως η μεγάλη καριέρα του Λεμπρόν Τζέιμς πλησιάζει στη... Δύση της, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βρει ήδη τον παίκτη που αποτελεί πρώτο στόχο για την επόμενη μέρα, στο πρόσωπο του Λούκα Ντόντσιτς.

Όταν ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα απάντησε με αιχμηρό τρόπο και δεν συγκράτησε τα λόγια του. «Δεν απαντάω ποτέ σε κάποιον που δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα. Δεν έχει κατακτήσει ούτε στο κολέγιο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω καν εάν έχει πάρει πρωτάθλημα στο λύκειο», είπε χαρακτηριστικά θέλοντας να βάλει στην θέση του τον Άντονι Έντουαρντς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!