Με 100% επιτυχία η συμμετοχή του instacar στο Final 4 της Euroleague

Με 100% επιτυχία η συμμετοχή του instacar στο Final 4 της Euroleague

Sportal newsroom 12:45 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 02.06.2024

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις κάθε μέρα μια ελληνική εταιρεία να γίνεται χορηγός σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά events της Ευρώπης. Για αυτό η χορηγία του instacar στο Final 4 της Euroleague είναι μια επιτυχία που αξίζει να μοιραστούμε.

Η χορηγία του instacar στο Final 4 έφερε γούρι στην Ελλάδα αφού μετά από 11 χρόνια είδαμε ξανά τον θρίαμβο μιας ελληνικής ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης. Η επίσημη χορηγία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η παρουσία του instacar τόσο στην Uber Arena όσο και στο Fan Zone της Euroleague χάρισε στους Έλληνες φιλάθλους αξέχαστες στιγμές και δώρα.

Το instacar πήγε στο Βερολίνο με τη διάσημη πλέον μασκότ του, τον Car Boldie. Εκεί το instacar απέδειξε ότι δεν αρκείται στο να είναι η καλύτερη εταιρεία μίσθωσης και πώλησης οχημάτων βάσει Google reviews, αλλά δέχεται οποιοδήποτε challenge, αφού ο Car Boldie τα έβαλε ευθέως με τον foodie που κάνει θραύση στο Tik Tok, τον The Greek Masterchef γνωστό και ως Floutsou. Το instacar μάλιστα έκανε και ένα μεγάλο δώρο σε δύο τυχερούς, αφού χάρισε σε δύο φιλάθλους υπογεγραμμένες μπάλες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού.

Φυσικά, η μασκότ του instacar μπήκε και στην Uber Arena κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τη Φενερμπαχτσέ. Ο Car Boldie μοίρασε δώρα από το κέντρο του γηπέδου δίνοντας αναμνηστικά μπλουζάκια από τη διοργάνωση και για άλλη μια φορά έφερε γούρι στην ελληνική ομάδα και ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Και αν δεν είχατε την ευκαιρία να βρεθείτε στο Βερολίνο για το Final 4, το instacar σας δίνει τώρα την ευκαιρία να μπείτε στην Dream Team του ευέλικτου leasing με μια ειδική προσφορά.

Με αφορμή τη χορηγία στη Euroleague, το instacar κάνει δώρο στους φιλάθλους προσφέροντας ένα μήνα δώρο σε επιλεγμένα οχήματα από το site του instacar.

Γιατί με το instacar έχετε όλα τα οφέλη του leasing αυτοκινήτου, όπως πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, τακτά σέρβις και εξασφαλισμένη αλλαγή ελαστικών. Ακόμα το instacar παρέχει περισσότερα προνόμια αφού μπορείτε να κάνετε leasing χωρίς προκαταβολή και χωρίς δεσμεύσεις και κλειστά συμβόλαια. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αυτοκίνητο καινούργιο ή με ελάχιστα χιλιόμετρα με την πιο απλή διαδικασία παίρνοντας προσφορά και να μισθώσετε ένα όχημα μετά από ένα σύντομο οικονομικό έλεγχο χωρίς εμπλοκή τραπεζών.