Με ένα βίντεο η Ρεάλ παρουσίασε το νέο «Μπερναμπέου» που θα φιλοξενεί από NBA μέχρι τη Ριάνα!

Με ένα βίντεο η Ρεάλ παρουσίασε το νέο «Μπερναμπέου» που θα φιλοξενεί από NBA μέχρι τη Ριάνα!

Sportal newsroom 12:37 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 14.08.2024

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του ανακατασκευασμένου «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχει ήδη ξεκινήσει και η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε μια πρώτη γεύση στο κοινό.

Με την ανακατασκευή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης περνάει σε νέα εποχή. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να πάρει το εμβληματικό γήπεδό τους την τελική του μορφή και να είναι σε θέση να φιλοξενήσει πολλά και μεγάλα αθλητικά events.

Οι «Μερένχες» έδωσαν μια πρώτη γεύση στο κοινό, ενόψει της τελικής μορφής του, με το νέο Μπερναμπέου να είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στον πλανήτη και να μπορεί να φιλοξενήσει από αγώνες ΝΒΑ μέχρι συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών του κόσμου, όπως ο Weeknd, η Ριάνα και άλλοι μεγάλοι τραγουδιστές.

Φυσικά, η game-day experience θα είναι μοναδική για όσους βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν αγώνες της ομάδάς από την Μαδρίτη, που προχώρησε σε μια σπουδαία αναβάθμιση, αλλάζοντας στάτους με την εξέλιξη αυτή.

Πάρτε μια γεύση από τις εργασίες που έγιναν στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά και όσα αναμένεται να συμβούν, μόλις ολοκληρωθεί και το τελικό στάδιο ανακατασκευής του γηπέδου.