Με πάνω από 600 οπαδούς στο Παρίσι ο Παναθηναϊκός - Προσωπική εξέδρα ο Λεσόρ

Με πάνω από 600 οπαδούς στο Παρίσι ο Παναθηναϊκός - Προσωπική εξέδρα ο Λεσόρ

Ηλίας Λαλιώτης 12:00 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 15.10.2024

«Τρέλα» για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη Γαλλία, αλλά και για τον πρωταθλητή Ευρώπης και αργυρό Ολυμπιονίκη Ματίας Λεσόρ από τους συμπατριώτες του.

Αποστολή στο Παρίσι

Η πρώτη διπλή αγωνιστική υποχρέωση μέσα σε μια εβδομάδα για την EuroLeague έφτασε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει εκτός έδρας αποστολές σε Παρίσι και Μαδρίτη και ήδη από χθες βρίσκεται στην πόλη όπου κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο.

Έχοντας κάνει το 2 στα 2 κόντρα στις γερμανικές Άλμπα και Μπάγερν, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους. Αρχικά κόντρα στη... νεοφώτιστη Παρί, κάτοχο του περσινού EuroCup, σε ένα άτυπο ματς ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο μπάσκετ. Κι εν συνεχεία απέναντι στην ισχυρή Ρεάλ, η οποία ψάχνει... εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό, αλλά και να πατήσει γερά στα πόδια της μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που παραμένει εκτός με κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω ενός διαστρέμματος, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή και θα είναι διαθέσιμος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, ωστόσο, θα έχει για μια ακόμα φορά μαζί του και τους τρελαμένους οπαδούς του. Περίπου 120 ταξίδεψαν μαζί με το τσάρτερ από την Αθήνα, ενώ τουλάχιστον 500 ακόμα υπολογίζεται πως έχουν κλείσει ήδη εισιτήριο για το ματς του Παλέ ντε Μπερσί από τη Γαλλία και τις γύρω χώρες.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Παράλληλα, τη δική του... εξέδρα θα έχει και ο Ματίας Λεσόρ! Ο Γάλλος λατρεύεται στην πατρίδα του, ειδικά μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι χαρακτηριστικό πως ζήτησε και πήρε 50 εισιτήρια για δικούς του ανθρώπους, που θα έρθουν και θα τον δουν στο Παρίσι.