Με προβλήματα η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τζον ΝτιΜπαρτολομέο

Με προβλήματα η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 15:31 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 14.08.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, στο Βελιγράδι, με τον Όντεντ Κάτας να «πονοκεφαλιάζει» καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, με την συμμετοχή του Ταμίρ Μπλατ να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Euroleague η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο -και αήττητη- Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην διοργάνωση.

Το έργο της «ομάδας του λαού» αναμένεται να είναι απαιτητικό και δύσκολο, καθώς πέραν της δυναμικής του αντιπάλου, ο Όντεντ Κάτας έχει μια σειρά προβλημάτων να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα στο Aleksandar Nikolic Hall.

Ο Ισραηλινός προπονητής δεν υπολογίζει στην παρουσία του Τζον ΝτιΜπαρτολομέο. Ο αρχηγός της Μακάμπι Τελ Αβίβ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην βουβωνική χώρα, με τους πόνους να μην του επιτρέπουν να προπονηθεί σε πλήρη ρυθμό ενόψει του αγώνα με τους Μαδριλένους.

Την ίδια στιγμή είναι και αμφίβολος για το παιχνίδι της Πέμπτης, κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, με το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ισραήλ να παρακολουθεί καθημερινά την κατάστασή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ταμίρ Μπλατ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με τη συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη για την αναμέτρηση με την Ρεάλ. Ο Κάτας περιμένει την κατάσταση του Ισραηλινού γκαρντ ως την τελευταία στιγμή, ωστόσο τις τελευταίες ώρες παρουσίασε βελτίωση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι του Βελιγραδίου.