Με Ρογκαβόπουλο η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Φενέρμπαχτσε

Με Ρογκαβόπουλο η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 19:43 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 20.08.2024

Η Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να γνώρισε την ήττα από την Μερκεζεφεντί του ασταμάτητου Νίκου Ρογκαβόπουλου με 80-77 για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την ήττα από την Μερκεζεφεντί έχοντας για μεγάλο της πρωταγωνιστή το Νίκο Ρογκαβόπουλο με 80-77 για το πρωτάθλημα της Τουρκίας επιβεβαιώνοντας πως το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του κατάσταση.

Μία ήττα που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε Euroleague αλλά και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Κάτι που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται... σε κρίση.

Το αρνητικό σερί για την Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε στις 11 του Δεκέμβρη όταν και ηττήθηκε εντός έδρας για το τουρκικό πρωτάθλημα από την Τουρκ Τέλεκομ με 82-75.

Η συνέχεια των αρνητικών αποτελεσμάτων δόθηκε στη διάρκεια των δύο παιχνιδιών της διαβολοβδομάδας για την Euroleague. Καταρχήν από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 94-67 και τρεις μέρες μετά εντός έδρας στην Κωνσταντινούπολη από την Μπασκόνια με 76-70.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα για το τουρκικό πρωτάθλημα με την ήττα στην έδρα της Μερκεζεφεντί με 80-77. Σε ένα παιχνίδι που η Φενέρμπαχτσε πήγε να το κερδίσει στο τέλος αλλά δεν της βγήκε και με αυτό να στραβώνει από πολύ νωρίς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 24-16 στο 10΄ και 43-25(!!!) στο 20΄ όταν οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Ιτούδη ουσιαστικά έτρεχε με τον χρόνο για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει δύο φορές μέχρι τον πόντο σε 76-75 και 78-77 αλλά ως εκεί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μερκεζεφεντί και «δήμιος» της Φενέρμπαχτσε ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που άγγιξε το νταμπλ νταμπλ με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ οι 35 πόντοι του Μάρκο Γκούντουριτς δεν αποδείχτηκαν αρκετοί.

Πλέον απομένει να φανεί πως η ομάδα του Ιτούδη θα εμφανιστεί στο παιχνίδι της προσεχής Πέμπτης (22/12) που έχει μπροστά της για την Euroleague με την Παρτιζάν του κουμπάρου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Κωνσταντινούπολη.

Tags: