Με σύνθημα... ΠΑΟΚ η Παρτίζαν παρουσίασε τη νέα της μπουτίκ στο Βελιγράδι (vid)

Μπουτίκ Παρτίζαν

Με σύνθημα... ΠΑΟΚ η Παρτίζαν παρουσίασε τη νέα της μπουτίκ στο Βελιγράδι (vid)

Sportal newsroom 11:55 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε τη νέα της μπουτίκ στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν, η οποία «έντυσε» το βίντεό της με ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως οι σχέσεις των οπαδών της Παρτίζαν και του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Οι οπαδοί των δύο ομάδων «δένονται» με ισχυρούς δεσμούς όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που έχει περάσει και στη σχέση των δύο συλλόγων που είναι σε άριστο επίπεδο.

Η ομάδα του Βελιγραδίου φρόντισε να το δείξει και στην πράξη, καθώς πέρασε τη σχέση των δύο πλευρών σε ένα άλλο επίπεδο. Κι αυτό γιατί εγκαινίασε τη νέα μπουτίκ της στο κέντρο της πόλης με μουσική λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες.

Η πρωταθλήτρια της ABA Liga παρουσίασε το νέο της κατάστημα υπό τους ήχους του συνθήματος «Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά», το οποίο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο, με την παρουσίαση της νέας μπουτίκ της Παρτίζαν, αλλά και την μουσική υπόκρουση που περιλαμβάνει αυτό, με ένα ΠΑΟΚτζήδικο σύνθημα να κάνει τη διαφορά.