Με την Αίγυπτο για την πρώτη θέση η Ελλάδα - Σε μπελάδες η Σλοβενία

Με την Αίγυπτο για την πρώτη θέση η Ελλάδα - Σε μπελάδες η Σλοβενία

Νίκος Καλαμπάκας 08:57 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 04.07.2024

Η Ελλάδα υποδέχεται στις 21.00 το βράδυ (ΕΡΤ1 και Sportal.gr) την Αίγυπτο, ενώ νωρίτερα η Σλοβενία θα προσπαθήσει να αποφύγει το... φιάσκο, κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (4/7, 21.00 ΕΡΤ1 και live στο Sportal) την Αίγυπτο, στοχεύοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της, στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη μετά την επικράτησή τους επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, καλούνται να επικρατήσουν και της Αιγύπτου προκειμένου να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους.

Το ντεμπούτο της Ελλάδας ήταν θετικό, αφού η εθνική μας επικράτησε κατά κράτος των Δομινικανών και πλέον για να χάσει την πρώτη θέση πρέπει να ηττηθεί με διαφορά 41 πόντων και πάνω, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Στον άλλο όμιλο, η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς παίζει κυριολεκτικά την ύπαρξή της κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Η τελευταία χθες επικράτησε της Κροατίας βάζοντας φωτιά στον όμιλο, αφού αν νικήσει και σήμερα πετάει τους Κροάτες εκτός και μπαίνει εκείνη στη μάχη της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Παρίσι.

Αδιανόητη Νέα Ζηλανδία, «σόκαρε» την Κροατία!
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:27 - 03.07.2024

Αδιανόητη Νέα Ζηλανδία, «σόκαρε» την Κροατία!

Ματσάρα στο ΣΕΦ, με την Κροατία να έχει τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως η Νέα Ζηλανδία με ανατροπή διαρκείας με σημείο αναφοράς τους Ουέμπστερ και Ίλι ανέτρεψε την κατάσταση στο φινάλε και έβαλε... φωτιά στο Προολυμπιακό, επικρατώντας με 90-86.

Ο αγώνας αυτός ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας στις 17.30. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό, η Σλοβενία ηττήθηκε από τους Κροάτες με σκορ 92-108. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με τη νίκη της Νέας Ζηλανδίας επί της Κροατίας, έχει φέρει την ομάδα του Ντόντσιτς σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα η νίκη σήμερα να είναι μονόδρομος.