Με τσάρτερ και φιλάθλους η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στα Ιεροσόλυμα για το πρώτο ματς με τη Χάποελ
i

© Intime

Με τσάρτερ και φιλάθλους η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στα Ιεροσόλυμα για το πρώτο ματς με τη Χάποελ

Γιώργος Γαβριλάκης 13:39 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Η διοίκηση της Ένωσης, όπως είχε κάνει και στο ταξίδι στο Λιμόζ, θα ναυλώσει τσάρτερ για το πρώτο ματς της 4ης Απριλίου με την Χάποελ στα Ιεροσόλυμα για το Basketball Champions League. Την αποστολή θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν και φίλοι της Ένωσης.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται εντατικά καθώς οι απαιτήσεις της σεζόν αυξάνονται και εν όψει των play offs του εγχώριου πρωταθλήματος, αλλά και της νοκ-άουτ σειράς αγώνων με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, που οδηγεί στο Final Four του Basketball Champions League. 

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στις 4 Απριλίου, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Ισραήλ καθώς η Χάποελ έχει πλεονέκτημα έδρας και για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΚ θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ. 

Η «ακτινογραφία» της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Sportal από τον Έλληνα βοηθό της Γκιλμπόα Γκαλίλ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

19:08 - 24.03.2023

Η «ακτινογραφία» της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Sportal από τον Έλληνα βοηθό της Γκιλμπόα Γκαλίλ

Η ΑΕΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισραηλινής Χάποελ Ιερουσαλήμ για να μπορέσει να δώσει το παρών στο φετινό Final Four του FIBA Champions League με τον Μπάμπη Καϊταντζίδη μιλώντας στο Sportal να στάθηκε στη σημασία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς.

Η διοίκηση της Ένωσης επέλεξε μία πιο... κοστοβόρα μεταφορά, που ωστόσο θα δημιουργήσει μεγαλύτερη άνεση στην ομάδα, αλλά θα υπάρξει και η δυνατότητα στο ταξίδι και στην εμπειρία να λάβουν μέρος και φίλαθλοι της ομάδας, για να στηρίξουν τη προσπάθεια σε μία πολύ κρίσιμη και σημαντική αναμέτρησης. 

Το ίδιο είχε συμβεί και στο εκτός έδρας ματς με τη Λιμόζ στη φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ οι λεπτομέρειες του ταξιδιού στους Αγίου Τόπους θα γίνουν άμεσα γνωστές από την ΚΑΕ ΑΕΚ. 

Το πρόγραμμα της σειράς των αγώνων με την Χάποελ, όπου όποιος φθάσει πρώτος της δύο νίκες προκρίνεται στο Final Four ξεκινά από τις 4 Απριλίου (τζάμπολ στις 21:00), ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12 Απριλίου (19:30) στα Άνω Λιόσια και αν χρειαστεί τρίτη αναμέτρηση αυτή θα γίνει και πάλι στα Ιεροσόλυμα στις 19 Απριλίου (19:00).  

Tags: