Μέξας: «Σε μεγάλο βαθμό έφταιξε η άμυνα και ο Προμηθέας μας τιμώρησε»

Κώστας Μέξας

i

© InTime

Μέξας: «Σε μεγάλο βαθμό έφταιξε η άμυνα και ο Προμηθέας μας τιμώρησε»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 23:20 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 14.10.2024

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την ήττα του Λαυρίου από τον Προμηθέα.

Το Λαύριο το πάλεψε κόντρα στον Προμηθέα, όμως οι Πατρινοί πήραν τη νίκη με 93-84. Ο Προμηθέας υποδέχθηκε την ομάδα του Κώστα Μέξα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL και διπλασίασε τις νίκες του στη διοργάνωση.

Ο coach Μέξας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, στάθηκε στα αμυντικά λάθη, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με Ουίλιαμς οδηγό και μεγάλα σουτ ο Προμηθέας «λύγισε» το Λαύριο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:16 - 14.10.2024

Με Ουίλιαμς οδηγό και μεγάλα σουτ ο Προμηθέας «λύγισε» το Λαύριο

Ο Προμηθέας έκανε το 2Χ2 στην Stoiximan GBL επικρατώντας του Λαυρίου με 93-84, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κένι Ουίλιαμς και κομβικούς στο φινάλε τους Ουές Ιβούντου και Μιχάλη Λούντζη που βγήκαν μπροστά.

Ο Κώστας Μέξας ανέφερε:

«Νομίζω σε μεγάλο βαθμό έφταιξε η άμυνα σήμερα. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία μάς τα τιμώρησε ο Προμηθέας, δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση σε κάποιες καταστάσεις να λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα και το πληρώσαμε. Συν 2-3 λάθη στη επίθεση σε καθοριστικό σημείο, που δώσαμε το δικαίωμα στον Προμηθέα να ξεφύγει. Ήταν συνδυασμός πραγμάτων.

Έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά, κάναμε ένα βήμα μπροστά σήμερα σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα.

Θέλω να πω κι εγώ απ' την πλευρά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου γι' αυτές τις 4-5 μέρες, γι' αυτό που έκαναν τα παιδιά. Ήταν συγκλονιστικό για όλους μας. Ήταν μια κατάθεση ψυχής και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια».