Μέλι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δύσκολη πρεμιέρα»

Νικόλο Μέλι

i

©Fenerbahçe Beko / X

Μέλι: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, δύσκολη πρεμιέρα»

Νίκος Καλαμπάκας 20:50 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 03.10.2024

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό έκανε ο φόργουορντ της τουρκικής ομάδας, Νικόλο Μέλι.

Ο Νικόλο Μέλι αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακός, επισημαίνοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μεγάλη ομάδα και ότι η πρεμιέρα των Τούρκων στην Euroleague αν και εντός έδρας, θα είναι δύσκολη.

Οι δύο αυριανοί (4/10) αντίπαλοι είχαν κοντραριστεί μεταξύ τους στον μικρό τελικό του περσινού Final Four και η νέα σεζόν τους φέρνει ξανά σε θέσεις «μάχης» από την 1η κιόλας αγωνιστική.

Ο Νικόλο Μέλι μίλησε για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εκείνον και τους συμπαίκτες του:

«Είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το πρώτο. Παίζουμε εντός έδρας, παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Οπότε ξέρω σίγουρα ότι θα είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ιταλός φόργουορντ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι η Φενερμπαχτσέ παίζει μπροστά στο κοινό της και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την έδρα της, κάνοντας και την ευχή το γήπεδο να γεμίσει:

«Είμαστε στην έδρα μας, πρέπει να υπερασπιστούμε το γήπεδο μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω να δω την αρένα γεμάτη. Ανυπομονώ να παίξω ξανά σε αυτό το γήπεδο. Είναι ωραίο που επιστρέφω».