Μέλι: «Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας στις πιο επικίνδυνες ομάδες της Euroleague»

Νίκολο Μέλι

i

Euroleague

Μέλι: «Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας στις πιο επικίνδυνες ομάδες της Euroleague»

Νίκος Καλαμπάκας 18:38 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο Νίκολο Μέλι υμνεί τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα που το καλοκαίρι κινήθηκαν μεθοδικά κι έκαναν μεταγραφές που ανεβάζουν επίπεδο τις ομάδες τους!

Μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της Euroleague οι παίκτες των ομάδων δίνουν τα προγνωστικά τους για τη λίγκα της νέας σεζόν και τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν.

Ανάμεσά τους και ο Νίκολο Μέλι. Ο πολύπειρος Ιταλός πάουερ φόργουορντ που αγωνίζεται στην Αρμάνι, έδωσε προγνωστικά για τις πιο επικίνδυνες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Μετά από ένα ξέφρενο μεταγραφικά καλοκαίρι, ο Μέλι θέλησε να τονίσει ότι δύο ομάδες που έκαναν πολλές κι ενδιαφέρουσες κινήσεις για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους, θα είναι ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες. Ο Λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα που φέτος έκαναν ολικό... λίφτινγκ προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδό τους στα playoffs της διοργάνωσης.

«Η Euroleague είναι μία διοργάνωση στην οποία δεν μπορείς να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στραμμένα σε Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα», είπε αρχικά. «Ελπίζω να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα στο Μιλάνο. Δεν γίνεται να πούμε ότι είμαστε φαβορί στην EuroLeague, αλλά θα έλεγα να προσέχουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσθήκες τους τονίζοντας ότι Σλούκας και Χουάντσο και Τεόντοσιτς και Νέιπιερ είναι μεταγραφές που ανεβάζουν επίπεδο τις ομάδες τους:

Μπραζντέικις στο Sportal: «Καρδιά & ψυχή για τον Ολυμπιακό - Μαζί να κατακτήσουμε την Euroleague»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:27 - 29.09.2023

Μπραζντέικις στο Sportal: «Καρδιά & ψυχή για τον Ολυμπιακό - Μαζί να κατακτήσουμε την Euroleague»

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε στην κάμερα του Sportal για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Euroleague με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Έφτιαξαν εξαιρετικές ομάδες με Σλούκα - Ερνανγκόμεθ οι μεν και Νέιπιερ - Τεόντοσιτς οι δε. Όμως στο Final Four μπορείς να κάνεις ένα λάθος σε ένα ματς και να τα χάσεις όλα».