Πρόβλημα... με το καλημέρα για τους Γκρίζλις - Αποχώρησε ο Τζάρεν Τζάκσον από την πρώτη προπόνηση

Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ

i

© IMAGO

Πρόβλημα... με το καλημέρα για τους Γκρίζλις - Αποχώρησε ο Τζάρεν Τζάκσον από την πρώτη προπόνηση

Μιχάλης Καλογήρου 09:32 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 02.10.2024

Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ αποχώρησε από την πρώτη προπόνηση των Μέμφις Γκρίζλις για την νέα σεζόν, με ενοχλήσεις στον δικέφαλο του ποδιού

Τα προβλήματα τραυματισμού δεν άφησαν σε ησυχία τους Μέμφις Γκρίζλις την περασμένη σεζόν. Η απουσία του Τζα Μοράντ και άλλων κομβικών παικτών δεν επέτρεψαν στους Γκρίζλις να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στα playoff, με την ομάδα από το Τενεσί να τερματίζει στην 13η θέση της Δυτικής περιφέρειας με το «φτωχό» 27-55 να αποτελεί την χειρότερη επίδοσή της μετά την σεζόν 2017-18 (22-60).

Το απόλυτο deal για την Παρτίζαν: Βάζει στα ταμεία της απίθανο ποσό λόγω της μετακίνησης του Τάουνς στη Νέα Υόρκη - Όλο το story!
EUROLEAGUE

09:16 - 02.10.2024

Το απόλυτο deal για την Παρτίζαν: Βάζει στα ταμεία της απίθανο ποσό λόγω της μετακίνησης του Τάουνς στη Νέα Υόρκη - Όλο το story!

Από την Αμερική είχε προκύψει εδώ και δύο μέρες η περίπτωση, ο Ντουέιν Ουάσινγκτον να φύγει -έστω στιγμιαία- από το ροστερ της Παρτίζαν, να πάρει μέρος στην ανταλλαγή των Νικς με τους Τίμπεργουλβς για τα... μάτια του Καρλ Άντονι-Τάουνς και ακολούθως να επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου για την rookie σεζόν του στην Euroleague. Και τελικά αυτό θα γίνει!

Η φετινή χρονιά πάντως δεν ξεκίνησε και πολύ διαφορετικά, αφού με το...καλημέρα ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ αποχώρησε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας με πρόβλημα στον δικέφαλο του ποδιού του. Ο Τζάκσον τραυματίστηκε στην προσπάθειά του για λέι απ, με τον προπονητή των Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς, να βλέπει τα προβλήματα για φέτος να ξεκινούν από πολύ νωρίς. Ο Τζάκσον θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις αφού ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση του προβλήματος, Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγω για ένα απλό τράβηγμα με τους Γκρίζλις να ελπίζουν πως δεν θα ξαναζήσουν τα... περσινά.

Προς το παρόν ο Τζένκινς στερείται των υπηρεσιών του Τζι Τζι Τζάκσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάταγμα στο δεξί πόδι, ενώ στα «πιτς» βρίσκεται και ο Βινς Ουίλιαμς ο οποίος έχασε την καλοκαιρινή προετοιμασία, ένεκα ενός προβλήματος στην αριστερή κνήμη (κάταγμα κόπωσης).

Οι Γκρίζλις αναμένουν τις εξετάσεις του Τζάκσον Τζούνιορ, ο οποίος είχε αναδειχθεί «Αμυντικός της χρονιάς» για την σεζόν 2022/23. Την περασμένη χρονιά μέτρησε 66 παιχνίδια με 22.5 πόντους μ.ο.(καλύτερη επίδοση στην καριέρα του μέχρι τώρα) και 5.5 ριμπάουντ.