Μέρα κριτήριο για τον Ουόλτερς εν όψει Ζαλγκίρις
i

© Intime

Μέρα κριτήριο για τον Ουόλτερς εν όψει Ζαλγκίρις

Πάρης Τσελεπίδης • 22:29 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 20.08.2024

Η συμμετοχή του Νέιτ Ουόλτερς απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Κρίσιμη η αυριανή ημέρα.

Ο Νέιτ Ουόλτερς ταλαιπωρείται από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια με την Βίρτους από μυϊκό σπασμό και η συμμετοχή του απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας το βράδυ της Πέμπτης (26/01, 22:00) στο ΟΑΚΑ για τη συνέχεια της Euroleague είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή της επιστροφής της αποστολής και πάλι στην Αθήνα την Παρασκευή (20/01) είχε διαφανεί πως θα ήταν απών στο χθεσινό (22/01) παιχνίδι στο Λαύριο για την Basket League. Όπως και έγινε.

Στις 22:00 το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις λόγω του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
EUROLEAGUE

15:00 - 23.01.2023

Στις 22:00 το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις λόγω του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Το τζάμπολ του παιχνιδιού της Πέμπτης (26/01) Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας με το ΟΚ και της Euroleague θα γίνει στις 22:00 λόγω του ότι η σέντρα του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ έχει οριστεί στις 19:30.

Δεδομένης του μυϊκού σπασμού που είχε υποστεί η συμμετοχή του Ουόλτερς και για το επόμενο παιχνίδι αυτό με την Ζαλγκίρις θα κρινόταν στις ημέρες που θα ακολουθούσαν. Καταρχήν αύριο με την ημέρα που συνδυάζεται με την επιστροφή στις προπονήσεις να αποτελεί κριτήριο.

Η διάθεση όμως του Ντέγιαν Ράντονιτς να εισηγηθεί την απόκτηση του Σαμπάζ Νέιπιερ φανερώνει πως ενδεχομένως και ο νέος τραυματισμός του Ουόλτερς τη φετινή χρονιά να μην είναι τόσο ελαφρύς. Κι αυτό γιατί ο εκλεκτός του Μαυροβούνιου τεχνικού, με τον οποίο πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, αποτελεί έναν κόμπο γκαρντ.

Εκτός του Ούολτερς ερωτηματικό εν όψει Ζαλγκίρις αποτελεί και η συμμετοχή δύο ακόμη παικτών του Παναθηναϊκού. Του Λευτέρη Μποχωρίδη που είχε κληρονομήσει ένα τράβηγμα στο τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του και ο Λευτέρης Μαντζούκας με θλάση του αριστερού λαγονοψοϊτη μυός του.