Τελειώνει του Έβανς στον Ολυμπιακό, αναμονή για Βιλντόζα

Κίναν Έβανς

i

© Photo by Eitvydas Kinaitis/Euroleague Basketball via Getty Images

Τελειώνει του Έβανς στον Ολυμπιακό, αναμονή για Βιλντόζα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:06 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:32 - 02.07.2024

Ο Κίναν Έβανς αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από την επόμενη σεζόν, την ώρα που η υπόθεση Βιλντόζα είναι κάπως διαφορετική.

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Κίναν Έβανς!

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο Έβανς και ο Ολυμπιακός έχουν έρθει σε συμφωνία, με λεπτομέρειες να απομένουν για την ολοκλήρωση της υπόθεσης και την οριστικοποίηση του deal.

Στον Ολυμπιακό, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες από το Sportal, αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση, παρότι ο παίκτης τραυματίστηκε και θα χάσει τη μισή σεζόν, καθώς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του, ενώ τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στο μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Έτσι, παρότι ο αθλητής θα είναι από Γενάρη πίσω στη δράση, αναμένεται να είναι κανονικά παίκτης του Ολυμπιακού από τις επόμενες ημέρες, κίνηση που, εάν ο Έβανς επιστρέψει στο 100%, θα απογειώσει το επίπεδο του Ολυμπιακού.

Πέραν όμως του Κίναν Έβανς, στον Ολυμπιακό δουλεύεται και η υπόθεση του Λούκα Βιλντόζα.

Λούκα Βιλντόζα © Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Αργεντινός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός κοιτάζει με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του, έχοντας ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να βρεθεί σε θέση ισχύος, όταν ο παίκτης αποδεσμευτεί και τυπικά.

Ο Λούκα Βιλντόζα σαφώς δεν είναι ο παίκτης που είδαμε στον Παναθηναϊκό. Στους Πράσινους ποτέ δεν τα βρήκε με τον Εργκίν Αταμάν και έμενε σταθερά εκτός ροτέισιον, όμως μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τον ίδιο παίκτη που οδήγησε την Μπασκόνια στον τίτλο της ACB και εντυπωσίασε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και της Εθνικής Αργεντινής.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, ό,τι και να συμβεί με την κατάσταση του Έβανς, είναι ασφαλής, έχοντας έναν εξαιρετικά ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του, ο οποίος μπορεί να απειλήσει και με σουτ και με πικ εν ρολ, αλλά και με ατομική φάση. Επιπλέον, θα έχει ιδιαίτερο κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον οποίο ποτέ δεν πήρε την ευκαιρία που ήθελε για να δείξει την ποιότητά του.

Εν κατακλείδι, ο Κίναν Έβανς αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λούκα Βιλντόζα, η υπόθεση θα προχωρήσει μόλις ο αθλητής μείνει οριστικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

21:55 - 09.02.2024

Ο Βιλντόζα «ψάρωσε» τον Παπαγιάννη και σκόραρε

Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε μια τρομερή προσποίηση στον Γιώργο Παπαγιάννη, με τον Αργεντινό να «ψαρώνει» τον Έλληνα σέντερ της Φενέρ και να σκοράρει.