Μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά μπλέχτηκε στο ξύλο των Χάκετ και Τεόντοσιτς με τους οπαδούς της Αρμάνι – Έκανε… ντου στους παίκτες της Βίρτους (vid)

Μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά μπλέχτηκε στο ξύλο των Χάκετ και Τεόντοσιτς με τους οπαδούς της Αρμάνι – Έκανε… ντου στους παίκτες της Βίρτους (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:12 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Τα επεισόδια στο φινάλε του Game 2 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, επισκίασαν την αναμέτρηση, με ένα νέο σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει μια μητέρα με το παιδί της να μπλέκεται στον καυγά, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Game 2 της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια, με το τελικό 79-76 να φέρνει την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23.

Αυτό όμως που επισκίασε τα πάντα δεν ήταν το αποτέλεσμα ούτε κάποιο μεγάλο σουτ. Όσα έγιναν με το φινάλε του αγώνα αποτελούν νο.1 θέμα συζήτησης στην Ιταλία και επί της ουσίας επισκίασαν κάθε αγωνιστική δράση την Κυριακή.

Χαμός στους τελικούς της Ιταλίας: Ντου του Τεόντοσιτς στην εξέδρα, πιάστηκε στα χέρια με οπαδούς ο Χάκετ! (vids)
REST OF THE WORLD

21:26 - 11.06.2023

Χαμός στους τελικούς της Ιταλίας: Ντου του Τεόντοσιτς στην εξέδρα, πιάστηκε στα χέρια με οπαδούς ο Χάκετ! (vids)

Οι Ντάνιελ Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς άνοιξαν διάλογο με την κερκίδα και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει αφού οι παίκτες της Βίρτους προσπάθησαν να ανέβουν στην κερκίδα και να το πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Καθώς οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε ντου στην εξέδρα των φίλων των γηπεδούχων, ενώ και ο Ντάνιελ Χάκετ προσπάθησε να ανέβει στις εξέδρες όντας τρομερά εκνευρισμένος με τους φίλους της Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν.

Σε έναν νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, μέσα από την κερκίδα του Medionalun Forum, διακρίνεται μια γυναίκα, η οποία φοράει την εμφάνιση της Αρμάνι Μιλάνο και κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να συμμετέχει και αυτή στα επεισόδια, προσπαθώντας να απωθίσει τους παίκτες της Βίρτους, μέχρι να παρέμβουν οι security του γηπέδου και να την απομακρύνουν! 

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη στο Μιλάνο, με τους παίκτες της Βίρτους Μπολόνια να είναι στα... κάγκελα και να προσπαθούν να πλησιάσουν τους φίλους της Αρμάνι Μιλάνο, με τους οποίους έιχαν ανοίξει διάλογο με το πέρας της αναμέτρησης. Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων όμως τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση, με τους παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Δείτε νέο βίντε με τον χαμό που δημιουργήθηκε στο Mediolanum Forum, με το πέρας του Game 2 των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια: