Μήτογλου στο Sportal: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη, ο Σλούκας ήξερε τι να κάνει, είναι μεγάλος παίκτης»

Μήτογλου στο Sportal: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη, ο Σλούκας ήξερε τι να κάνει, είναι μεγάλος παίκτης»

Χρήστος Τσάλτας 22:37 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 66-54 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Basket League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος έκανε double - double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Διαβάστε τι είπε μετά το παιχνίδι στην κάμερα του Sportal.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Basket League. 

Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, σημειώνοντας double - double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Μετά την αναμέτρηση μίλησε στην κάμερα του Sportal, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη και ότι οι πράσινοι ακόμα χρειάζονται χρόνο, αφού ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί όλοι οι παίκτες μαζί. 

«Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό, δείξαμε ένα δείγμα τι μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα βρίσκει τη χημεία της και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με πάρα πολλές μάχες, θέλαμε να παλέψουμε και να χάναμε να ξέραμε ότι ήμασταν εκεί και παλεύαμε. Πιστέψαμε όμως ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και το πήραμε», είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.

Για το ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας του φέτος: 

«Έχουμε απώλειες, ο Παπαπέτρου δεν έχει μπει ακόμα, ο Λούκα δεν αγωνίστηκε. Δεν έχουμε παίξει ακόμα μαζί, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε ένα σερί και να ανέβουμε ακόμα περισσότερο».

Για τον ρόλο του στην ομάδα και το γεγονός ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός: 

«Δεν το κάνω επίτηδες, μου βγαίνει η ενέργεια αυτή. Τα κάνω όλα για τη νίκη,βγαίνουν αυθόρμητα κάποια πράγματα, υπάρχει και το πάθος. Μου αρέσει να καθοδηγώ τους συμπαίκτες μου».

Για το πως ο Σλούκας προσπάθησε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του και εκείνοι τον αρχηγό τους:

«Δεν χρειάστηκε τίποτα, είναι έμπειρος αθλητής, συνειδητοποιημένος και ήξερε τι να κάνει».

Για τα μεγάλα τρίποντα που έβαλε και αν ήταν αποτέλεσμα των Play του Αταμάν ή προσωπικές του ενέργειες: 

«Και τα δύο. Ο κόουτς έκανε ένα Play, είδα το κενό και το σούταρα.»

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός