Η Μπαρτσελόνα πλησιάζει στον Τζαμπάρι Πάρκερ!

Η Μπαρτσελόνα πλησιάζει στον Τζαμπάρι Πάρκερ!

Sportal newsroom 18:38 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 14.08.2024

Κοντά σε συμφωνία με τον Τζαμπάρι Πάρκερ φαίνεται ότι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα που περιμένει να δει αν θα περάσει τα ιατρικά

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζαμπάρι Πάρκερ είναι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους και είναι έτοιμοι για να δώσουν τα... ρέστα τους, προκειμένου να θωρακίσουν το ρόστερ τους.

Η Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος κατέληξε μετά από ένα σίριαλ πολλών ημερών στην Αρμάνι Μιλάνο θέλει να καλύψει το κενό με μια προσθήκη ποιοτική και ο Τζαμπάρι Πάρκερ είναι ιδανικός.

Ο 28χρονος Αμερικανός που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μπακς, Μπουλς, Ουίζαρντς, Χοκς, Κινγκς και Σέλτικς, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται τα επόμενα βήματα.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε ήδη τον Ουίλι Ερνανγκόμεθ και θεωρεί ιδανικό συμπλήρωμα τον Τζαμπάρι Πάρκερ.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αυτό είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί μόλις σε 25 παιχνίδια τη διετία 2020-2022, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 αποδεσμεύτηκε από τους Σέλτικς.

Οι Ισπανοί γνωρίζοντας την κατάσταση του Πάρκερ την τελευταία τριετία τον πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο και αναμένουν τα αποτελέσματα.

Εφόσον το ιατρικό τιμ ανάψει το «πράσινο φως» είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν.