Ο Μίντλετον έκανε χειρουργείο και στους δύο αστραγάλους

Κρις Μίντλετον - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Μίντλετον έκανε χειρουργείο και στους δύο αστραγάλους

Ευτυχία Οικονομίδου 22:46 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 17.07.2024

Ο Κρις Μίντλετον αυτή την off season πέρασε δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επεμβάσεις και στους δύο αστραγάλους του.

Ο Κρις Μίντλετον υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στους αστραγάλους του, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «The Athletic», Σαμς Σαράνια.

Λίγο μετά τα Play Offs, ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο για να αντιμετωπίσει ένα θέμα που τον ταλαιπώρησε καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Αυτό ήταν ουσιαστικά το αποτέλεσμα του διαστρέμματος που είχε υποστεί ο Μίντλετον στον αριστερό του αστράγαλο τον περασμένο Φεβρουάριο στην αναμέτρηση απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, όταν και προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Κέβιν Ντουράντ.

Πέρα, λοιπόν, από αυτό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε ο 32χρονος γκαρντ πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου μέσα στον Ιούνιο για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στον δεξί του αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε.

Σαν σήμερα: Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέβασε τους... διακόπτες στον Έιτον! (vid)
NBA

19:01 - 14.07.2024

Σαν σήμερα: Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέβασε τους... διακόπτες στον Έιτον! (vid)

Τρία χρόνια έχουν περάσει από το αδιανόητο μπλοκ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον ΝτιΆντρε Έιτον στο Game 4 των τελικών του NBA ανάμεσα στους Μπακς και τους Σάνς, όπου τα «Ελάφια» οδηγήθηκαν στον τίτλο.

Ο Μίντλετον φάνηκε να ξεπερνάει τα προβλήματά του μετά τα επιτυχημένα χειρουργεία, αφού εμφανίστηκε χωρίς ενοχλήσεις για να παρακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην Summer League του Λας Βέγκας.

Όσον αφορά τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει, ο παίκτης των Μπακς έχει ήδη ξεκινήσει την αποκατάστασή του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «The Athletic» αναμένεται να είναι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν 2024-25.

Ο 32χρονος βετεράνος του NBA έχασε πάνω από έναν μήνα αγωνιστικής δράσης λόγω του προβλήματος στον αριστερό αστράγαλο πριν επιστρέψει και πάλι στις 17 Μαρτίου.

Πάντως παρά το πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο, καθώς και το διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο που υπέστη στο Game 2 της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς στον πρώτο γύρο των Play Offs. Στην postseason ο Μίντλετον μέτρησε με τους Μπακς μέσο όρο 24,7 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ.