Ο Μιγιάτοβιτς αποθεώνει τον Αταμάν κι ελπίζει να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του στην Εφές
i

Photo by Luca Sgamellotti/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Μιγιάτοβιτς αποθεώνει τον Αταμάν κι ελπίζει να μπορέσει να συνεχίσει το έργο του στην Εφές

Νίκος Καλαμπάκας 18:11 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 10.10.2024

Δηλώσεις για την σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν έκανε ο προπονητής της Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς!

Για την σχέση του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μίλησε ο ομόλογός του στην Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Ο Κροάτης κόουτς σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε εκτενή αναφορά στις σχέσεις που διατηρεί με τον Αταμάν, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε «εύχομαι να τον κάνω υπερήφανο με τη δουλειά μου στην Εφές».

Αταμάν και Μιγιάτοβιτς υπήρξαν συνεργάτες στην Εφές, όταν ο Τούρκος κόουτς είχε τον Κροάτη ως βοηθό του στο επιτελείο.

Μετά την απομάκρυνση του Ερντέμ Τσαν, ο Μιγιάτοβιτς ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή στην Εφές, με την οποία την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τα play in.

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αφού επισήμανε ότι η Ευρωλίγκα πλέον είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μια ενδιαφέρουσα αγορά για όλους, μίλησε για την σχέση του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR:

«Αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια και φοβερή τύχη που μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου φίλο του Εργκίν Αταμάν, είναι ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος», είπε αρχικά, για να συνεχίσει:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Είναι τεράστια τιμή να μαθαίνεις από έναν κόουτς σαν αυτόν. Είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Εφές όλες τις μεγάλες επιτυχίες. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να τον κάνω περήφανο».