Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα η Αρμάνι με επιθετικές αρετές»

Φωτ. IMAGO

Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα η Αρμάνι με επιθετικές αρετές»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 21:44 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 23.10.2024

Το δικό του σχόλιο για το προσεχές παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο έκανε ο προπονητής της Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, η Αναντολού Εφές έχει ρεκόρ 2-2. Πιο πρόσφατη νίκη για την τουρκική ομάδα, ήταν αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, όπου οι Πειραιώτες ναι μεν είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το διπλό.

Η Εφές ετοιμάζεται για μία εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζουν στην Ιταλία την Αρμάνι Μιλάνο. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, μίλησε για αυτή την αναμέτρηση και είπε πως η Αρμάνι είναι ένα καλά προπονημένο σύνολο που έχει επιθετικές αρετές και παίζει πάντα καλά στην έδρα της.

Ο Μιγιάτοβιτς είπε: «Παίζουμε με μια πολύ έμπειρη και καλά προπονημένη ομάδα στο γήπεδο της. Η Αρμάνι Μιλάνo είναι μια ομάδα με πολλές επιθετικές αρετές και παίζει πολύ καλά μπροστά στους φιλάθλους της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ πειθαρχημένοι και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να καταφέρουμε να κερδίσουμε τις λεπτομέρειες για να πετύχουμε τον στόχο μας να κερδίσουμε εκτός έδρας. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά προς τη σωστή κατεύθυνση».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Ντέρεκ Γουίλις από την πλευρά του είπε: «Πρέπει να παίξουμε μαζί ως ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να μοιραζόμαστε καλά την μπάλα και να κάνουμε τα καλύτερα σουτ που μπορούμε. Πρέπει να δώσουμε ενέργεια στο παιχνίδι».