Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός με καταξιωμένο σύστημα σε επίθεση και άμυνα»

Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός με καταξιωμένο σύστημα σε επίθεση και άμυνα»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:39 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 17.10.2024

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό.

Για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του στη φετινή Euroleague ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρζώκα μετά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση κόντρα σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Αρμάνι Μιλάνο, στρέφει το ενδιαφέρον της στην 4η αγωνιστική και την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30).

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν με 2/2 νίκες και να πάει το ρεκόρ του στο 3-1. Προφανώς αν επικρατήσει στην Τουρκία, θα είναι και η πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση φέτος, μιας και την πρώτη αγωνιστική είχε γνωρίσει την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο μιας και έχει ανακοινωθεί Sold Out και σίγουρα δεν είναι εύκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό η Εφές, μιας και πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Ο προπονητής της Αναντολού, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» και τόνισε ότι πρόκειται για μία έμπειρη και καλά προπονημένη ομάδα, με καταξιωμένο σύστημα σε επίθεση και άμυνα.

Ο Μιγιάτοβιτς ανέφερε: «Είναι μία καλά προπονημένη ομάδα, έμπειρη και με επί χρόνια καταξιωμένο σύστημα σε επίθεση κι άμυνα. Διαθέτει πολύ καλούς και ταλαντούχους παίκτες, που συνθέτουν μία ποιοτική ομάδα. Θα χρειαστεί σκληράδα σε επίθεση κι άμυνα. Μαζί με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη νίκη, τη θέλουμε πάρα πολύ».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από την πλευρά του ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ της Αναντολού Εφές Ρόλαντς Σμιτς, τόνισε: «Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα παιχνίδι με έντονο σωματικό αγώνα και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Η ομάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από πολύ ταλαντούχους παίκτες και είναι μια ομάδα που κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει. Θα είμαστε έτοιμοι αύριο...».